Teraszbeépítés, télikert beszerelés

Teraszbeépítés, télikert beszerelés, profizmussal és nagy gyakorlattal az ország bármely pontján. Keressen bennünket az elérhetőségeinken és kérjen árajánlatot, ingyenes felmérést. Tervező kollégáink várják megkeresését, mely alkalommal részletesen át lehet beszélni minden felmerülő kérdést, lehetséges megoldást. Telefon 20/336-0643, 1/287-8100. Kérjen árajánlatot.

teraszbeepites

teraszbeépítés

telikert beszereles

télikert beszerelés

 

 

 

 

 

Teraszról, annak beépítéséről általában

Teraszbeépítés, télikert beszerelés

Így is nevezzük a télikert hőszigetelt, lakótérnek használható, fűthető változatát. A legtöbb esetben ugyanis meglévő, nem megfelelően használható teraszokat szoktunk beépíteni. Megfelelően megválasztott nyílászárókkal a nyári melegben előtetőként is funkcionálhat. Nyitott ajtókkal a tető és az oldalfalak nap és szél elleni részleges védelme mellett is napozhatunk a teraszon, télen pedig zárt térből gyönyörködhetünk a körpanorámás hóesésben.

A teraszfedésekhez rendszereink több típusát ajánlhatjuk:

Hőhídmentes télikert (hőszigetelt) rendszerek, amennyiben meg kívánjuk hagyni a lehetőséget a későbbi zárt télikert kialakításra. Az általunk készített télikert rendszer műanyag- alumínium alapanyagból készül.

Az előtető állhat oszlopokon, illetve tarthatják konzolok.

Nagyobb méret esetén természetesen csak az oszlopok jöhetnek szóba, a méretből adódó nagyobb terhelés miatt. A tetőmezőket üveggel, illetve polikarbonáttal tölthetjük ki, melyek többek között különböző fényáteresztő képességűek.

Árnyékolás szempontjából választhatunk napvédő opál vagy bronz polikarbonátot, esetleg napvédő üveget, hogy a meleg nyári napokon a teraszon tartózkodva ne vakítson el minket a nap. Van lehetőség ugyanakkor többféle árnyékolót is felszerelni a tetőre. Utóbbi ugyan költségesebb, de sokkal komplettebb megoldás minden esetre.

Szín és stílus tekintetében bármilyen szokványos, vagy egyedi igényt ki tudunk szolgálni. A télikert címszavak alatt találhatók további információk a tervezéséhez. Felmerülő kérdése esetén szívesen adunk Önnek tanácsot, segítünk a tervezésben. Ha megvan a konkrét elképzelés, kérjen árajánlatot, melyet 1-2 napon belül elkészítünk Önnek. Amennyiben meglátogatná budapesti bemutatótermünket, szívesen látjuk irodánkban mintadarabokkal, komplett szerkezetekkel, további képekkel, ötletekkel.

Részletesebb leírás a teraszbeépítésről

Jó idő jöttén a négy fal határolta tér valahogy szűkösnek bizonyul, még ha a négyzetméterek számát nem is csökkentette a kellemesen növekvő átlaghőmérséklet. A napsütéses órák hatására pszichikai, biológiai, fizikai késztetést is érzünk, hogy kimozduljunk. Az ideális otthon része a szabad tér, amely tulajdonképpen nagyszoba a szabadban. Legalább olyan szép és ízlést, szakértelmet, arányérzéket igénylő feladat berendezni, mint az épület helyiségek szabdalta belterületét. Megkockáztatjuk, talán nagyobb kihívás is, bár kevésbé anyagigényes: a kert igazán akkor otthonos, ha többfunkciós terület ugyan, de mégis szerves egységet alkot. A lakásbelsőt közfalak, nyílászárók osztják helyiségekre, így nem vétünk a szépérzék ellen, ha minden ajtó más miliőre nyílik. Ezt nem nagyon tudjuk elkerülni, de nem is kell. Egy kert viszont csakis akkor hat természetes környezetnek, ha a sövénykerítés, a virágoskert, a fák harmonizálnak a kerti tóval, kerti bútorokkal, a gyermekjátszóval, a faszenes grillsütővel; szerencsés, de mind gyakoribb esetben a medencékkel.

Telefon 20/336-0643, 1/287-8100. kérjen árajánlatot. Email: partnerdoors@gmail.com. >>>>>Kérjen árajánlatot