Télikert rendszerek

Mit kell tudnia a télikert rendszerekről? 

A télikert rendszerek építését a terasz alapja is meghatározza. Műanyag télikert esetében is többféle hőszigetelésű és profilú profilrendszer van használatban.

 

Mire használhatóak a télikert rendszerek?

A télikert rendszer megnöveli az épületek funkcionális tereit, valamint javítja az épület energia egyensúlyát is. Napjainkban már elválaszthatatlan az épületek kialakításában és tervezésében a kivételes atmoszférájú télikertek kiépítése, amely az hozzájárul az életszínvonal emeléséhez.

Télikert jellegű lakótér bővítés ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát, irodáját, medence fedését, munkahelyét, kereskedelmi vagy vendéglátói helyiségét, legyen az kis és nagy alapterületű, akár uszoda nagyságú is.

Télikert rendszerek
Télikert rendszerek
Télikert rendszerek
Télikert rendszerek
Télikert rendszerek

Egyedi télikert rendszer megtervezése és gyártása

A télikert rendszerek ma már sokfélék lehetnek, de cégünk profi az egyedi megoldások kidolgozásában, illetve gyártásában is. A modern technológiának köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható, amit Ön szeretne. Kérjen ajánlatot még ma.

Milyen télikert rendszerek vannak?

A télikert szerkezetek hosszú évtizedek óta elterjedtek a nagyvilágban, a hazai piacot pedig mostanában hódítják meg. Alkalmazhatunk szigetelt és nem szigetelt rendszerű zárt fedést, illetve a télikert rendszer lehet műanyag és alumínium keveréke, vagy alumínium profilból.

A télikert rendszer tető kialakítása történhet télikert nyeregtetővel, vagy télikert félnyereg tetővel is. A télikert alakjai, télikert ívben, télikert idomok szerinti lehet L alakú, alakos télikert. A terasz oldalak is lehetnek alakosak, illetve ívesek is.

Télikert rendszerek
terasz beepitese - Télikert rendszerek - télikert ötlet

A télikert rendszerek elsősorban segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben kihasználhatóak. Ezen kívül növeli az adott ingatlan értékét és esztétikailag is hozzátesz az összhatáshoz. A télikert rendszerek nagy előnyei, hogy könnyűek és ellenállóak, melyből kifolyólag nagy tervezési szabadságot is adnak, ami igazán sokrétű lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek tervezésében. Az időjárási viszonyoknak is ellenáll, így nem igényel különösebb kezelést. A nagyobb beruházások, projektek többnyire alumínium konstrukciókra épülnek.

Műszaki munkatársaink a télikertek és a nyílászárók kiválasztásánál a tervezéstől a beszerelésig az összes felmerülő kérdésben tudnak segíteni Önnek, melynek eredményeképpen télikertje éppen olyan lesz, amilyet megálmodott.

Magyarország területén és a környező országokban is vállaljuk télikert beépítését. 

A Télikert rendszerek viszonylatában az évek során a Partner-Doors Kft. nagy tapasztalatot szerzett télikert építésében, melyeket általában Német Roplasto, és Aliplast profilrendszerből készítünk el, komplett üveg, vagy polikarbonát tetőrendszerrel. Télikert árajánlat készítését és építését minden esetben egyedi tervezés előzi meg, hiszen minden ingatlan is önmagában egyedi, melyhez minden esetben igazodni kell.

Kérjen árajánlatot télikert rendszer kiépítésére a Partner-Doors Kft-től még ma!

 

Ajánlatkérés