Télikert rendszerek

Télikert rendszerek

Szakembereink a télikertek, nyílászárók kiválasztásánál, tervezéstől a beszereléséig az összes felmerült kérdésben, az ügyfeleink rendelkezésére állnak.

A télikert rendszerek építését a terasz alapja is meghatározza. Műanyag télikert esetében is többféle profilrendszer van használatban. Magyarország területén kívül is vállalunk télikert beépítését. Cégünk nagy tapasztalatot szerzett télikert építésében, melyeket általában Német Roplasto, és Aliplast profilrendszerből készítünk el, komlett üveg, vagy polikarbonát tetőrendszerrel.

Télikert jellegű lakótérbővítés ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát, irodáját, medence fedését, munkahelyét, kereskedelmi vagy vendéglátói helyiségét, legyen az kis és nagy alapterületű, akár uszoda nagyságú is.

Télikert árajánlat készítését és építését, minden esetben egyedi tervezés előzi meg.

A télikert rendszerek ma már sokrétűek lehetnek, de mi szeretjük az egyedi megoldásokat megtervezni és legyártani. Kérjen ajánlatot most.

Télikert rendszerek tetői: télikert nyeregtetővel, télikert félnyereg tetővel, stb. Télikert alakjai, télikert ívben, télikert idomok szerinti lehet L alakú, alakos télikert. Terasz oldalak is lehetnek alakosak, ívesek is.

Télikert rendszerek: műanyag és alumínium keveréke, és alumínium profilokból készülnek. Lehet szigetelt és nem szigetelt rendszerű zárt fedés.

Ezek a szerkezetek már évek óta ismertek szerte a világon, és napjainkban törnek be a hazai piacra.

Az üveg szerkezetek legnépszerűbb felhasználási módjai a télikertek, üvegezett verandák és fedett teraszok.

Rendszere elősegíti, az épületek kialakítását valamint segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben kihasználhatóak. A modern technológiának köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.Tekintse meg télikert képeinket!

A nagyobb beruházások, projektek többnyire alumínium konstrukciókra épülnek. A szerkezetek előnyei: könnyű és ellenálló, megteremti a tervezési szabadságot, valamint az óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek tervezésében, ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Felhasználási szempontok: megnöveli az épületek funkcionális tereit, javítja az épület energia egyensúlyát, kivételes atmoszférájú télikertek kialakítása, az életszínvonal emeléséhez a mai korban már elválaszthatatlan az épületek kialakításában, tervezésében.

telikert rendszerek
télikert rendszerek