Télikert műanyag és alumíniumból

Tudja meg, hogy mire kell odafigyelnie télikert rendeléskor!

A Télikert műanyag és alumíniumból a Partner-Doors Kft által gyártott télikertekre cégünk garanciát vállal, hiszen vállalkozásunk szakemberei, tervezők, kivitelezők, szerelők, az elvárt ISO minősítés szerint végzik a kivitelezést. Mérnökök, építész technikusok, a télikert profilok-at gyártó és szerelő szakemberek vannak köztük, akik már külföldön is ismerté tették a vállalkozásunkat.

Rendelkezünk télikertgyártó üzemmel és a télikertgyártáshoz engedéllyel. Ellátogathat irodánkba, ahol megismerheti az évtizedek alatt épített referenciamunkáinkat, bemutatótermünkben megtekintheti a különböző lehetőségeket szerkezetek és nyílászárók tekintetében és Ön is láthatja több elégedett ügyfelünk elkészült télikertjét.

Télikert műanyag és alumíniumból?

Télikertek készülhetnek műanyagból és alumíniumból. A télikert profilját tekintve lehet műanyag télikert is. A műanyag télikert profilok statikailag biztosabb, külső alumínium merevítővel vannak felszerelve, mely nélkül elvetemedne a télikertje az időjárás viszontagságai miatt.

Hazánkban a legelterjedtebb télikert építés többnyire műanyag profilból történik, alumínium merevítéssel ellátva. Ez a módozat kisebb télikertek esetében alkalmazható, amennyiben a télikert nem színes műanyagból készül. A télikertben  nyitásmódozatokat tekintve használatosak ablakok és ajtók is. Ajtók tekintetében sok féle módozat van, mely lehet harmonika, toló-bukó ajtó is többek között. Télikert műanyag és alumíniumból.

Figyelem: télikert tetőt színes műanyagból nem lehet gyártani, mert nem felel meg az elvárt követelményeknek!

Medencefedés esetében, anyagát tekintve a legkorszerűbb megoldás az alumínium, ez azonban drágább mint a műanyagból készült változatok.

Előtetők készítése 

Télikert műanyag és alumíniumból. A télikert előtetőket is nagy részben hőhídmentes alumínium profilból készítjük el. Az előtetők is alumínium profilból készülnek, melynek legnagyobb előnye, hogy örökös, életre szóló. Az alumínium profil hegesztésére, összeszereléséhez megfelelő idomokkal és gépekkel rendelkezünk.

Hőszigetelt, vagy nem hőszigetelt?

Lehet hőhidas télikerteket is készíteni, ami jóval olcsóbb, mint a hőhídmentes télikert profilok. De ezek télen nem használhatóak. Az ilyen típusú télikertnek nem lehet igazából a neve télikert, mivel pont télen nem használható télikertként. A hőhidas (télikertek) medencefedés egyetlen előnye, hogy olcsóbb. Télikert, terasz beépítés, műanyag profilból, külső alumínium merevítéssel, hőszigetelése nagyon jó, de csak kis télikerteknél, terasz beépítésnél alkalmazható. Télikert műanyag és alumíniumból

Télikert műanyag és alumíniumból, kire bízzam?

Hazánkban sajnos számos kivitelező cég olcsón, tapasztalat és engedély nélkül vállal télikert gyártást és beépítést. 

“ Olcsó húsnak híg a leve “

Az Ön számára talán ez még nem is annyira nagy probléma, sőt kifejezetten előnyös – legalábbis az elején – hiszen ezek a „vállalkozások” általában jóval a piaci ár alatt vállalnak télikert – előtető beépítést. Azonban, amikor az idő múlásával folyamatosan javítani és garanciázni kellene a télikertet (a tetőt 2-3 év múlva le kell cserélni, mert meghajlott, összerepedezett, beázik, elválik a faltól,gond van a nyílászáróval, mert megsüllyedt) Ön akkor fogja megtapasztalni sajnos a fenti idézet örök igazságát, mely a télikert gyártására és a szerelésére is abszolút igaz.

Ezen kivitelezők árajánlataihoz viszonyítva a Partner-Doors Kft. ajánlata valóban drágább lehet. Tudnia kell azonban, hogy ezek a cégek általában engedély nélkül és valódi szakértelem nélkül gyártanak és szerelnek télikerteket, melyek a legtöbb esetben nem felelnek meg a statikai és más szigorú előírásoknak sem. 

Cégünk nagyon sok referenciamunkával rendelkezik országszerte, hiszen két évtized alatt több mint 5000 gyártással és beszereléssel büszkélkedhetünk. Az engedéllyel is rendelkező télikert gyártó cégekkel és szerelőkkel összevetve a termékeink nagyon jó minőséget képviselnek és versenyképes az árunk is hozzájuk viszonyítva.

Az ország mely területén vállalunk megrendelést?

Irodánk és bemutatótermünk Budapesten a XX. kerületben, a Határ út 83. szám alatt található. Ha teheti látogasson meg minket, várjuk minden hétköznap (08:00-17:00) és szombaton (08:00-12:00)

Ugyanakkor nem csupán Budapesten, az ország teljes területén vállaljuk télikert, előtető, kocsibeálló gyártását és beszerelését.

A teljesség igénye nélkül alább néhány városok és település, ahonnan a legtöbb megrendelést kaptuk: Budapest, Pest megye, Sopron, Balaton környéke, Győr.

Külföldön is vállaljuk télikert, elő-tető beszerelését!

Magyarországon kívül szállítunk télikerteket Ausztriába, Németországba és Szlovákiába is.

Kérjen ingyenes szaktanácsadást és árajánlatot, utána személyes felmérést munkatársunktól. Elkészítjük az árajánlatot az ajánlatkérését követően, mely után részletesen át tudjuk beszélni a legfontosabb szempontokat és előírásokat a télikert gyártásához, illetve és télikert szereléséhez.

műanyag télikert
műanyag télikert

Tudja meg, miért érdemes minket választania!

 • Műanyag télikert profil önmagában a télikert tetőnél nem alkalmazható. A télikert profilok kiválasztása is fontos, hiszen a télikert műanyagból és alumíniumból is készülhet, több variáció közül választhat, a statika és hőszigetelés figyelembevételével.
 • Amennyiben a fentiek közül csupán egy dolog van, amire Ön eddig nem gondolt, akkor már érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. Ugyanis szakembereink minden fontos részletet és buktatót ismernek és mindenre tudják a leg optimálisabb megoldást.
 • Álljon még itt egy pár érv, hogy miért éri meg ránk bíznia a télikert beszerelés teljes folyamatát a tervezéstől az áradásig:  
 • Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat: szaktanácsadás, árajánlat készítés, helyszíni felmérés, látványterv elkészítése.
 • Irodánkban egyben bemutatóterem is, ahol megtekintheti, kipróbálhatja a gyártott termékeinket.
 • A gyártást is mi végezzük is, oda is ellátogathat.
 • A gyártó üzemünkben egyedi gyártással, minden télikert típus hihetetlen gyorsan megvalósítható.

 

Ezért érdemes meglátogatnia az irodánkat!

Sok variáció létezik a télikert gyártása során, hiszen lehet műanyag és alumínium profilból is.

 • Meggyőződhet arról, hogy képzett szakember fogadja Önt, akitől választ kap minden felmerülő kérdésére.
 • Meggyőződhet arról, hogy tényleg mi fogjuk gyártani az Ön télikertjét.
 • Ingyenesen készítjük el Önnek a látványtervet, az árajánlatot, illetve mintadarabokat is láthat az irodánkban.
 • Ha szeretné, megmutatjuk Önnek a télikert gyártásához tartozó engedélyünket.

Települések listája:

Bács –Kiskun megye: Kecskemét

Baranya megye: Pécs

Békés megye: Békéscsaba, Gyula,

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Miskolc

Csongrád megye: Szeged

Fejér megye: Székesfehérvár, Velence, Agárd, Dunaújváros, velencei tó környékén

Győr-Moson-Sopron megye: Győr, Sopron

Hajdú-Bihar megye: Debrecen, Hajduböszörmény

Heves megye: Eger

Jász-Nagykun-Szolnok megye: Szolnok

Komárom-Esztergom megye: Tatabánya, Tata.

Nógrád megye: Salgótarján

Pest megye: Budapest, Cegléd, Budaörs, Érd, Budakeszi, Dunaharaszti

Somogy megye: Kaposvár, Siófok, Balatonszárszó, Balatonföldvár, Fonyód, Balatonhoz közeli településeken.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Nyíregyháza

Tolna megye: Szekszárd

Vas megye: Szombathely

Veszprém megye: Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca, Balaton környékén

Zala megye: Zalaegerszeg

Télikert műanyag és alumíniumból - műanyag télikert

Télikert műanyag és alumíniumból, Télikert, hőszigetelt medencefedés, előtető készítés, teraszbeépítés országosan, Ausztria, Szlovákia területén is.

Köszönjük, hogy ellátogatott weboldalunkra! Érdeklődjön személyesen az akciónkról, és kérjen árajánlatot!

Ajánlatkérés