Medencefedés szolgáltatás bemutatása

A Partner-Doors Kft már évek óta végez télikert építést, teraszbeépítést, előtető építést, medencefedést. Nálunk a magas légterű, szigetelt medencefedés korszerű technológiával készül. Télen is jól használható, szigetelt rendszerrel épül. Harmonika ajtó biztosítja a nyári szellőztetést.

Cégünknél a szellőztetést sokféleképpen megtudjuk oldani, hiszen magas légterű medencefedésre alkalmas profil rendszereket alkalmazunk. Az alumínium profil nem rozsdásodik, hajlítható, jó színtartó, statikailag is kitűnő választás. 

A medencefedést ISO minősítéssel végezzük!

A medencefedéseket a helyszínen felmérjük az ügyféllel egyeztetve. Előre leegyeztetett időpontban végezzük el a helyszíni beszerelést. Lehet az oldalfalakon bejárati ajtót, erkélyajtót, toló-bukó ajtókat is elhelyezni. Télikert rendszerre épülő szigetelt medencefedésről bővebben a télikert oldalon olvashat. 

 

A medencefedéséről készült videót itt tekintheted meg: 

Látogasson el a Partner-Doors Kft irodájába, ahol szakembereink részletes tájékoztatást adnak a medencefedést tekintve. A hőszigeteletlen medencefedéssel a nyarat meg lehet ugyan hosszabbítani, de ez csak részleges megoldás. Saját, hőszigetelt profilrendszerrel dolgozunk, mellyel egész évben használhatja medencéjét, évszaktól és hőmérséklettől függetlenül.

Mit érdemes megfontolnia medencefedés előtt?

– milyen lehetőségek vannak, ezekből melyiket válasszam?

–  a különböző módozatok mennyibe kerülnek?

– a legolcsóbbat válasszam, vagy aki a legjobb minőséget ajánlja?

– ki végezze el a munkákat? A szomszéd ács, egy ismerős, vagy bízzam profikra akik garanciát vállalnak  a munkájukra?

Sok-sok további részletet kell még a fentieken kívül figyelembe vennie, azonban aggodalomra semmi oka, Ön a legjobb helyen jár: profi és tapasztalt szakembereink minden apró, de fontos részletre kiterjedően tájékoztatják, hogy Ön a leg optimálisabb megoldást válassza ki a lehetőségek közül. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ingyenes szaktanácsadást és ajánlatot!

Milyen medencefedési lehetőségek vannak?

Medencefedés szerkezetei lehetnek ívesek és ferde tetővel szereltek is, melyek lehetnek magasított és íves a tetővel ellátva.

A medencefedés lehet nyeregtetős és fél-nyeregtetős, minden esetben hőszigetelt rendszerben. A hőszigeteletlen medencefedést nem ajánljuk, hiszen ebben az esetben nem tudja medencéjét az év 365 napjában használni és kedvelt növényeit sem tudja teleltetni hiszen télen, keményebb mínuszok esetén ez a megoldás nem nyújt elég védelmet. Hőszigetelt medencefedés esetén is tudunk bármilyen színt ajánlani. A váz szerkezet ebben az esetben is alumínium anyagból készül, ami örökös.

A medence alapjára lehet építeni az általunk gyártott vázat, alacsony vagy magas légterű szerkezettel egyaránt. Cégünk csak hőszigetelt medencefedés kivitelezését vállalja.

A hőszigetelés nyitásmódozatai az árat jelentősen befolyásolhatják, ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy kérje szakértő véleményünket mielőtt döntést hozna.

Miért nem ajánljuk a hőszigetelés nélküli medencefedés lehetőségét?

Négy nyomós érvünk is van arra, hogy miért jobb a hőszigetelt medencefedés:

  • Mert, ha Ön hőszigetelés nélkül szeretné medencéjét lefedni, nem tudja majd medencéjét egész évben használni. A hőszigeteléssel készült medencéjét ezzel szemben az év 365 napján használhatja!
  • Mert bár az olcsóbb (hőszigetelés nélküli) megoldással Ön kitolhatja medencéjének szezonális kihasználhatóságát rövid idő alatt rá fog jönni, hogy ha már befedette medencéjét, akkor azt nem csak hosszabban, hanem egész évben szeretné használni.
  • Mert növényeit sem tudja gond nélkül átteleltetni, hiszen kedvencei nagyon könnyen elhervadhatnak, elfagyhatnak egy komolyabb hideg esetén.
  • Hosszú távon sokkal kifizetődőbb a hőszigetelt medencefedés
Hőszigetelt medencefedés
magas oldalfalu medence fedése - medencefedés

Medence fedés árai

Medencefedés átlag ára cégünknél 70.000-120.000 Ft/m2 között van. Kérjük, hogy minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen minden medence-fedés egyedi, ezért az árak is egyedi kalkulációt igényelnek.

 

Mit kínál cégünk?

  • ingyenes szakmai tanácsadást
  • ingyenes árajánlat készítést
  • ingyenes helyszíni felmérést (előzetes árajánlat kérés után)
  • akciókat minden hónapban
  • szerződés szerinti gyártást, majd beépítést
  • garanciát a gyártásra és szerelésre
telikert medence fedes - medencefedés

A medencefedés nem gyerekjáték, bízza profi és tapasztalt szakemberekre

Medencefedés esetében, aki egy kicsit gyakorlatiasabb az építőiparban, azt gondolhatja, hogy a medencefedés egyszerű dolog, és bárki el tudja végezni. Később azonban tapasztalat hiányában előjöhetnek a nem várt problémák, mint például: nem lehet elhúzni a mobil rendszert, beázik, felválik a polikarbonát, elszíneződik a polikarbonát, és még számtalan egyéb probléma fordulhat elő, melyre kellő tapasztalat hiányában Ön nem is gondolna. Ezért azt ajánljuk Önnek, hogy döntés előtt kérje ingyenes szakértői véleményünket, kérje szintén ingyenes ajánlatunkat. Ezen kívül mindig ellenőrizze le, hogy a vállalkozásnak van-e megfelelő képesítése, engedélye és vállal-e garanciát a szolgáltatására.

A gyártás technológiát az ISO minősítésünk biztosítja. Minden esetben kérjen helyszíni felmérést a kapcsolat oldalról, valamint árajánlatot tervező munkatársunktól!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>