Előtető készítés szolgáltatásunk

 Amellett, hogy az előtető az Ön ingatlanjának dísze lesz, elsősorban nagyon sok fontos és hasznos funkciója van. Zuhogó eső esetén, illetve a nyári hőségben nagyon jó szolgálatot tesz egy előtető. Régebben sok helyen alkalmaztak hullámpalát, illetve hullámlemezekből készült vas tartóvázas előtetőt. A XI. században ennél mér sokkal esztétikusabb és tartósabb anyagok és szerkezetek léteznek.

Cégünk fő profilja télikert gyártása és szerelése, valamint terasz beépítése mellett, az elő tetők gyártása és kivitelezése is. Szolgáltatásainkhoz természetesen minden szükséges engedéllyel és szakmai tudással, évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Garantáltan minőségi munkát végeznek profi szakembereink, mind az előtető készítés, télikert gyártás és terasz beépítés tekintetében.

Tekintse meg videónkat!

Az előtetőket korszerű alapanyagból készítjük el! Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Referenciafotók:

A Partner-Doors Kft. széles választékában bárki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő, legoptimálisabb anyagokat, formákat, megoldásokat.

Keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a lehetséges megoldásokat és stílusokat az előtető, függönyfal, illetve télikert gyártására és beszerelésére. Az előtető részletes leírását itt találja: www.partner-plast.hu/eloteto. Formai szempontból az előtető lehet: íves, alakos, kerekített, vagy sima előtető.

Nagyobb méretű előtető készítése során – főleg a terasz előtetői, vagy kocsibeálló előtetői esetében – támasztó lábakat alkalmazunk az alátámasztásra. A tetőszerkezet felületi lezárására polikarbonátot, üveget, vagy különféle paneleket használunk. A nagyobb előtetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítjuk, és úgy szereljük be.

Az egész országban vállalunk előtető készítést: Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa, Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban. Külföldön Szlovákiában, Ausztriában egyaránt. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra. Kattintson ide:

Ajánlatkérés