Előtető készítés

A télikert gyártása szerelése és a terasz beépítése mellett, az előtető készítés cégünk  egyik fő profilja. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tetők gyártása, szerelése is. Az elő tető sok mindent elárulhatnak a ház tulajdonosáról.

Az elő tető a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas előtetőt.

Tekintse meg videónkat!

Korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az előtetőket.
Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Referencia fotók:

Az előtető készítés, gyártására kifejezett alkalmas a Partner-Doors Kft széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az előtető kialakításához a képeinken is megtalálható a különféle stílusok, de keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldásokat az előtető, függönyfal télikert gyártására. Az előtetőről részletes leírást talál a www.partner-plast.hu/eloteto weboldalon.

Az előtető készítés formái lehetnek: íves, alakos, kerekített, sima tető.

A nagyobb előtető készítés esetében, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Árajánlat kérés>>>>>

Az előtető készítés egész országban Történik, Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa, Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb előtetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítva beszereljük.

Köszönet, hogy átnézte a weboldalunkat. Tisztelettel várjuk megkeresését.

eloteto keszites
előtető készítés