Elő-tető készítés szolgáltatásunk

Előtető készítés. Amellett, hogy az előtető az Ön ingatlanjának dísze lesz, elsősorban nagyon sok fontos és hasznos funkciója van. Zuhogó eső esetén, illetve a nyári hőségben nagyon jó szolgálatot tesz egy előtető. Régebben sok helyen alkalmaztak hullámpalát, illetve hullámlemezekből készült vas tartóvázas előtetőt. A XI. században ennél mér sokkal esztétikusabb és tartósabb anyagok és szerkezetek léteznek.

Cégünk fő profilja télikert gyártása és szerelése, valamint terasz beépítése mellett, az elő tetők gyártása és kivitelezése is. Szolgáltatásainkhoz természetesen minden szükséges engedéllyel és szakmai tudással, évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Garantáltan minőségi munkát végeznek profi szakembereink, mind az előtető készítés, télikert gyártás és terasz beépítés tekintetében.

Tekintse meg videónkat!

Az előtető készítés korszerű alapanyagból készülnek el! Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Referenciafotók:

A Partner-Doors Kft. széles választékában bárki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő, legoptimálisabb anyagokat, formákat, megoldásokat.

Keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a lehetséges megoldásokat és stílusokat az előtető, függönyfal, illetve télikert gyártására és beszerelésére. Az előtető készítés részletes leírását itt találja: www.partner-plast.hu/eloteto. Formai szempontból az előtető lehet: íves, alakos, kerekített, vagy sima előtető.

 

Nagyobb méretű előtető készítés során – főleg a terasz előtetői, vagy kocsibeálló előtetői esetében – támasztó lábakat alkalmazunk az alátámasztásra. A tetőszerkezet felületi lezárására polikarbonátot, üveget, vagy különféle paneleket használunk. A nagyobb előtetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítjuk, és úgy szereljük be.

A TÉLIKERT GYÁRTÁSA, ELŐTETŐ KÉSZÍTÉS, SZERELÉSE

A terasz beépítése mellett, az előtető gyártása, előtető készítés cégünk fő profilja. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tetők készítése szerelése is. Az elő tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról. Gondolni kell arra, hogy a későbbiek folytán zárt teraszt szeretnénk.

Az elő tető a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas előtetőt.

Az egész országban vállalunk elő-tető készítés-t: Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa, Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban. Külföldön Szlovákiában, Ausztriában egyaránt. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Köszönjük, hogy ellátogatott az elő-tető készítés honlapunkra. 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ajánlatkérés