Télikert tervezés és készítés

Télikert tervezés, télikert készítés

Télikert tervezés, télikert készítés az ország egész területén. A kertes házak többségén van terasz amire a télikert építés a legjobb megoldás. A télikert szerelése komoly szakértelmet követel, ezért a télikert, terasz beépítést, terasz előtető, medencefedést, saját képzett gyakorlattal rendelkező szakemberek végzik.

Télikert tervezés és készítés ISO minőséggel és garanciával

Télikertet, beépített fedett teraszt szeretne? A kertes házak többsége már rendelkezik kisebb-nagyobb terasszal, amely nyáron a kellemes kikapcsolódás- vagy épp a nagyobb családi események központi helyszíne: a hidegebb hónapok során azonban többnyire kihasználatlan marad.

A télikert egész évben kényelmes és otthonos

Szeretné Ön is önfeledten, vastag ruhába, pokrócokba burkolózás nélkül élvezni a kora tavasz és a késő ősz kellemes napsugarait, vagy akár a téli napos órákat? Vagy nyáron védeni magát a tűző naptól egy árnyékos, ám jól szellőzésű télikertben?

Télikertépítő cégünk, a Partner-Doors Kft. fedett teraszok építésével, télikertek átépítésével is foglalkozik, így akár egy mediterrán hangulatú, örökké zöld lakóteret is varázsolhatunk otthonába, ahol függetlenül az időjárástól és az évszakoktól, bármikor élvezheti a napsugarak jótékony hatását-, ill. a nyugtató természeti közelséget. Télikertjében egész évben virulhatnak a dísznövényei, ami egészséges és nyugodt légkört teremt. Kérjen árajánlatot itt.

Télikert tervezés, készítés, fedett terasz éttermek, kávézók részére

Egy fedett terasz megnöveli a vendégteret, és egész évben jól kihasználható, hangulatos része lehet éttermének, kávézójának, cukrászdájának. Hasznos, mert véd, látványos, és nagyon jól kihasználható.  A télikert ötletek határa a csillagos ég, melyet egy jól megválasztott télikert üvegtetőn át már anélkül is láthat, hogy kimenne a szabadba.

Miért válasszon minket?

– Télikert minőségi munkával, mivel az ISO kötelez minket.Télikertek garanciával lásd a télikert képeinket, Télikert gyártás profi szakemberekkel. Télikert tervezés mérnöki diplomával megfelelő programokkal. Télikert építés gyakorlott szakemberekkel., Egyedi télikert tervezését is vállaljuk. Terasz beépítés, megfelelő szellőztetésekkel. Terasz lezárása hőszigetelten és a nélkül is megvalósítható. Télikert tervezés, készítés a kivitelezés minőségét, sok referencia kép is tanúsítja. Télikert előtető, elő tető, medence fedés, gyártása kiváló anyagokból készül. Medencefedés hőszigetelten is tudjuk vállalni. Medence fedése gyorsan megfelelő minőségi alumínium profilból készítjük. Télikert készítés sok variációval készülhet nyitásmódozatban, hőszigetelési minőségben, anyag összetételében. Kocsibeálló, kocsi beálló gyártása alumínium vázból,

A teraszbeépítések, előtetők és télikertek kivitelezése többféle egyedi lehetőséget rejt, felhasznált anyagok-, formai kialakítás és szerkezeti megoldás terén.

Műanyag télikert, vagy fa télikert?

A Partnerdoors télikertépítő szakemberei több mint húsz éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött a télikert gyártás és teraszbeépítés kivitelezése terén számtalan különleges és stílusos variációs megoldással tudnak szolgálni ahhoz, hogy Ön kreatívan megnövelhesse lakóterét, minden szempontból elegánsabb, hangulatosabb, otthonosabb közeget nyújtva ezzel otthonának, vagy vendéglátóhelyének.

télikert minőségi anyagokból készül, legyen szó akár, műanyag, vagy alumínium szerkezetről. Fa télikerteket nem gyártunk, de a műanyag és alumínium profilból készült télikert lehet fa utánzatú is, amely teljesen fa hatással bír. A télikert szerelése komoly szakértelmet követel, ezért a télikert, terasz beépítést, terasz előtető, medencefedés, saját képzett gyakorlattal rendelkező szakemberek végzik.

A télikert, az üvegezett terasz az elérhető luxust képviseli ma már mindenki számára. Ha egy igazán szép télikertről álmodik, akkor segítünk, hogy megvalósuljon!

Minőség és rugalmasság a télikert tervezésben

Funkcionalitásán túl, a télikert rendszereink számtalan kényelmi lehetőséget kínálnak: az egyszárnyú, kétszárnyú, toló-bukó, harmonika ajtós nyílászárók és erkélyajtók beépítésétől a motoros karos napellenzőkön át egészen a különleges napvédő üvegekig, szellőztető és fűtőrendszerekig.
Olcsó télikert tervezés: kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Még egy fontos adat: már több, mint 1000 elkészített és átadott üvegportál-, télikert  és előtetővel rendelkező referenciatárunk a garancia arra, hogy az ingyenes helyszíni felmérés során elkészített díjtalan látványtervünk elnyeri majd tetszését!

Télikert tervezés, építés, mint Partner-Doors Kft télikertépítő minden egyes elkészült munkájára 10 év garanciát biztosít.

Hőszigetelt télikertek üvegezése lehet 2 vagy 3 rétegű. Nem szívesen, de készítünk hőszigeteletlen télikertet is a vevő kérésére.

–  Van több alkalom, amikor a terasz már előtetővel rendelkezik, mi vállaljuk a terasz beépítést, terasz lezárását, különféle nyitásmódozatok beépítése alkalmazásával.

Egyedi télikert tervezés is fontos feladatunk, mert tervezés nélkül nem lehet gyártani. A meglévő teraszának beépítését is komoly mérnöki diplomával rendelkező tervező méri fel és beszéli meg a télikert gyártás és építés minden lépését. A lezárt teraszt hőszigetelt nyílászárókkal lehet szellőztetni.

–  A medencéjének fedése is hasonló, már árajánlat adáskor sor kerül arra, hogy a medence fedés szigetelt vagy hőszigeteletlen mogoldással történjen. A medencefedés is nagyon sok változatban készülhet. Elő tető is lehet a medence fedése előtt.

 

Télikert tervezés, készítés minőséggel és garanciával. Minőség és rugalmasság a télikert tervezésben, gyártásban. A medence fedése elsősorban hőszigetelt technikával készül. Előtető készítése, gyártása sok megoldással lehetséges. Terasz beépítés több változatban. Nekünk van irodánk, 1000-nél több referenciánk, engedélyünk a télikert, előtető, teraszbeépítés, medencefedés gyártására beépítésére.

telikert tervezés, telikert keszites
télikert tervezés, készítés
telikert tervezes
télikert tervezés
telikert keszites
télikert készítés