Télikert kivitelezés

Télikert kivitelezés és tervezés miatt érdemes tapasztalt céget keresnie, hogy sok esztendőn át élvezhesse zavartalanul a beépített terasza kényelmét. A Partner-Doors mindenki számára kínál profi megoldásokat. Elsősorban exkluzív télikertek, üvegteraszok, előtetők kivitelezésével foglalkozunk, de ennél szélesebb palettával rendelkezik a tevékenységkörünk.

Teraszok fedésén, beépítésén túl az ország bármely pontján vállaljuk nyílászárók gyártását és beszerelését, medencefedések, angolaknák, világítóablakok kivitelezését. Télikert készítés, télikert kivitelezés közvetlenül a gyártótól.

Profi télikert kivitelezési rendszerek

Télikertnél legfontosabb a látvány, a fény és a tartósság. Műanyag borítással ellátott nyílászáróinkat rozsdamentes acél vagy alumínium vázzal kivitelezzük, és akár méretesebb üvegfelületű teraszbeépítést is kivitelezünk Önnek, így biztosítva elegáns, különleges megjelenést otthonának, éttermének kívül és belül. A műanyag lehet akár famintázatú is, ha természetesebb hatást szeretne. A nagyobb tetőablakok kivitelezése is megoldható a könnyű, műanyag borítású szerkezet segítségével, így Ön az év még nagyobb részében élvezheti a télikert előnyeit. Alumínium télikertek nagyobb felületek, nagyobb télikerteknél alkalmazzuk. Az alumínium télikert örökös, és bármilyen színben készíthető.

Télikert kivitelezés, télikert építés, műanyagból

A Partner-Doors által kivitelezett télikertjének igazi előnyeit a felhasznált minőségi anyagok és garanciális kivitelezés révén élvezheti hosszú évtizedeken át, hiszen kivétel nélkül kiváló hőszigetelő paraméterekkel rendelkeznek az általunk gyártott és beépítésre kerülő bukó-nyíló, harmonika vagy toló rendszerű ajtók. A nyílászáróink a környezeti ártalmaknak tartósan ellenálló műanyagból készülnek.

Ezen nyílászárók segítségével nyílt teraszok és ablakos teraszok is könnyedén beépíthetőek. A Partner-Doors Önnel együtt gondolkodik és tervez, így szinte nincs olyan télikert elképzelés, amelyet technikusi szakember gárdánk ne tudna megvalósítani.

Télikert kivitelezése árnyékolással együtt

Számtalan praktikus- és egyedi megoldást kínálunk a télikert nyári, tűző nap elleni leárnyékolására is. Az ablakok fóliás árnyékolásán túl a motoros-távirányítós, öntisztító tetőredőnyökön és lamellás zsaluzáson át egészen a redőny, ill. reluxa rendszerekig bármit kivitelezünk Önnek.

Télikert kivitelezés előtti tanácsadás

Olyan kérdéseket érdemes tisztázni, mint hogy milyen célra szeretné használni a télikertjét? Merre szeretné nyitni az ajtót, illetve legyen-e kertkapcsolat? Mekkora lesz a teljes alapterület, melyet be kíván építeni? Mekkorára tervezzük a szabad üvegfelületeket? Hagyományos üveget, víztiszta, esetleg bronz, vagy opálszínű, polikarbonát üvegezést látna szívesebben otthonában? A tetszőszerkezetet is üveg felülettel kívánja megoldani? Vízelvezetéshez horganyzott acél, vagy esetleg egy színes, műanyag ereszcsatornát tudna inkább elképzelni fedett teraszán? Milyen profilból szeretné elkészíttetni, műanyag vagy alumínium, esetleg a kettő kombinációja? Szeretne-e hangulatos, és praktikus rejtett világítást? Milyen módon szeretné fűteni? Miből készüljön a télikert váz ?

Télikert kivitelezés előtti télikert tervezés

Mielőtt egy komplett télikert kivitelezésére kerülne a sor, nem árt még tervezési fázisban átgondolni a teljes rendszert érintő részleteket, így az Ön igényeihez és elképzeléseihez mérten, a lehető legtökéletesebben kihasználhatjuk az ingatlana belső helyi és külső környezet adta lehetőségeit. Statikailag stabil, időjárásálló és szép télikerteket tervezünk. Télikert képeink, referenciák!

A télikert kivitelezés titka a részletekben rejlik

A megfelelő alapokra profi nyílászárókból építjük a télikertet, ahol minden csatlakozásnak, nyíló mechanizmusnak, szigetelésnek, szellőzésnek szerepe van, hogy sokáig kifogástalanul működjön minden, és Ön csak a használat nyújtotta előnyöket élvezhesse. Mi mindig rendszerben gondolkodunk.

A Partner-Doors télikertépítő által kivitelezett télikertjének előnyeit hosszú évtizedekig élvezheti a minőségi anyagoknak és garanciáknak köszönhetően.

Árajánlatkérés

telikert kivitelezes
télikert kivitelezés