Hogyan történik a télikert kivitelezés?

Télikert kivitelezés a Partner-Doors télikertépítő vállalat által kivitelezett télikert előnyeit hosszú évtizedekig élvezheti a minőségi anyagoknak és a garanciális feltételeknek köszönhetően. Profi megoldásokat ajánlunk minden kedves megrendelőnk számára!

Teraszok fedésén, beépítésén túl az ország bármely pontján vállaljuk nyílászárók gyártását és beszerelését, medencefedések, angolaknák, világítóablakok kivitelezését. Télikert készítés, télikert kivitelezés közvetlenül a gyártótól.

Cégünk elsősorban exkluzív télikertek, üvegteraszok, előtetők kivitelezésével foglalkozik, de ennél szélesebb tevékenységi palettával rendelkezik vállalatunk. Télikert kivitelezés és tervezés előtt érdemes tapasztalt céget felkeresnie, hogy sok éven át zavartalanul élvezhesse családjával együtt a beépített terasz kényelmét.

Műanyagból télikert építés, télikert kivitelezés

Cégünk a Partner-Doors Kft által kivitelezett télikertjei a környezeti ártalmaknak tartósan ellenálló műanyagból készülnek. Kitűnő hőszigetelő paraméterekkel rendelkeznek az általunk gyártott és beépítésre kerülő harmonika, bukó-nyíló, vagy toló rendszerű ajtók. 

Ügyfeleink a felhasznált minőségi anyagok és garanciális kivitelezés révén évtizedeken keresztül élvezhetik az elkészült télikert minden előnyét. Ezen nyílászárók segítségével nyílt teraszok és ablakos teraszok is könnyedén beépíthetőek. A Partner-Doors Önnel együtt gondolkodik és tervez, így szinte nincs olyan télikert elképzelés, amelyet profi szakember csapatunk ne tudna megvalósítani.

Télikert kivitelezés

Milyen télikert kivitelezés-i rendszerek vannak? 

Vállalunk akár méretesebb üvegfelületű teraszbeépítést is. Általában a borítással ellátott nyílászáróinkat rozsdamentes acél vagy alumínium vázzal készítjük. Az alumínium télikert egy életre szól, és bármilyen színben kivitelezhető. Az alumínium télikerteket nagyobb felületek, nagyobb télikertek esetében alkalmazzuk.

Fontos egy-egy télikert megvalósítása során, hogy a kivitelező törekedjen az esztétikus kivitelezésre, a fényáteresztésre és az építmény tartósságra.  Ezzel Ön elegáns, különleges megjelenést kölcsönözhet otthonának, illetve vendéglátó helyiségének  kívül és belül is, mely funkcionalitását tekintve is tökéletes. A műanyag lehet akár famintázatú is, ha természetesebb hatást szeretne.

Tetőablak, Télikert kivitelezés

A nagyobb tetőablakok kivitelezése is megoldható a könnyű, műanyag borítású szerkezet segítségével. Ebben az esetben Ön az év még nagyobb részében élvezheti a télikert adta előnyöket.

Szaktanácsadás télikert kivitelezése előtt

Profi szaktanácsadás télikert kivitelezése előtt, ahol olyan kérdéseket érdemes tisztázni velünk a kivitelezés előtt, mint:

 • Milyen célra szeretné használni a télikertjét?
 • Miből készüljön el a télikert váza ?
 • Kertkapcsolattal szeretné-e a télikertjét, illetve merre szeretné kinyitni az ajtót?
 • Mekkora legyen a teljes alapterület, melyet be kíván építtetni?
 • A szabad üvegfelületeket mekkora méretűre tervezzük?
 • A profil műanyagból vagy alumíniumból, vagy esetleg a kettő kombinációjából legyen-e?
 • Üvegezés esetén hagyományos üveget, víztiszta, bronz, opálszínű, vagy esetleg polikarbonát üvegezést szeretne-e otthonába?
 • A tetőszerkezetet is üveg felülettel kívánja-e megoldani, vagy esetleg másban gondolkozik?
 • Vízelvezetéshez horganyzott acél, vagy esetleg egy színes, műanyag ereszcsatornát tudna inkább elképzelni fedett teraszán?
 • Szeretne-e hangulatos, és praktikus rejtett világítást?
 • Milyen módon szeretné majd fűteni télikertjét?
Télikert kivitelezés

Hogyan zajlik a télikert tervezés a télikert kivitelezés előtt?

Mielőtt egy komplett télikert kivitelezésére kerülne sor, még a tervezési fázisban át kell gondolni a teljes rendszert érintő részleteket/kérdéseket. Így az Ön igényeihez és elképzeléseihez mérten, gyakorlatilag az Ön tervei szerint épülhet meg áhitott télikertje. A lehető legtökéletesebben kihasználhatjuk az ingatlana belső helyi és külső környezet adta lehetőségeit! Statikailag stabil, időjárásálló és szép télikerteket tervezünk, mely minden tekintetben meg fog felelni elvárásainak. Télikert képeink, referenciák!

Télikert kivitelezés

Árnyékolással együtt kivitelezett Télikert kivitelezés

Rengeteg praktikus és egyedi megoldást kínálunk abban az esetben, amikor a télikert árnyékolása a cél. Az ablakok fóliás árnyékolásán túl a motoros-távirányítós, öntisztító tetőredőnyökön, valamint a lamellás zsaluzáson át egészen a reluxa, ill. redőnyös  rendszerekig bármit képesek vagyunk Önöknek megvalósítani. A télikert árnyékolása szintén nélkülözhetetlen része a kivitelezésnek. Egy nem megfelelően árnyékolt terasz beépítés komoly bosszúságot tud okozni. Van azonban egy jó hírünk: szakembereink felkészültsége, cégünk több évtizedes tapasztalata óriási segítséget és mindenre kiterjedő tanácsadást tud nyújtani télikert beszerelés, terasz beépítés esetén az árnyékolás tekintetében is, hogy Önnek a megrendelést követően csak egy dolog miatt fájjon a feje: hogy minként tud majd minél több időt eltölteni a csodálatos télikertjében.

Télikert kivitelezés

Részletes télikert kivitelezéshez ez kell!

Nagyon fontos rendszerben gondolkodunk. A télikertet megfelelő alapokra építjük profi nyílászárókból, ahol minden csatlakozásnak, nyíló mechanizmusnak, szigetelésnek, szellőzésnek szerepe van. Ez az alapja annak, hogy Ön sokáig kifogástalanul élvezhesse a télikert előnyeit.

Kérjen cégünktől árajánlatot télikert kivitelezésre!

Ajánlatkérés