Országos medencefedés szolgáltatás profi csapattal

A medence fedés nem egyszerű feladat, hiszen profinak kell lennie a gyártónak és a szerelőnek is. Cégünk, a Partner-Doors Kft. az alapanyagok beszerzésétől az elemek legyártásán át a beszerelésig mindent saját szakembereivel készít, mely garancia a minőségi, profi gyártásra és kivitelezésre. Medence fedést csak és kizárólag hőszigetelt formában vállalunk. Télikert és medence fedése, gyártása, szerelése, nem csak Budapesten, hanem az ország teljes területén.

Mit ajánl a Partner-Doors Kft ügyfelei részére?

 • ingyenes árajánlatot küldünk előzetes árajánlat-kérést követően, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot
 • ingyenes helyszíni felmérést (amennyiben árajánlatunk elnyerte tetszését), medence fedésére télikert gyártására, terasz beépítésre, előre egyeztetett időpontban (az ország teljes területén)
 • ingyenes szaktanácsadást az Ön elképzeléseihez igazodva
 • kedvezményeket minden hónapban
 • Évtizedes tapasztalaton alapuló gyártást és kivitelezést medence fedésre, télikert, terasz beépítésére

Tekintse meg itt videónkat!

Medence fedés esetében Önnek lehetősége van hőszigetelt, illetve nem hőszigetelt rendszerek közül választani. A hőszigetelés nélküli rendszer nyilvánvalóan olcsóbb, mint a hőszigetelt és ezen a ponton el is érkeztünk az első komolyabb döntéshez, mely sok mindent befolyásol a továbbiakban.

Sok cég foglalkozik medence fedéssel, teraszbeépítéssel, illetve télikert építéssel, de kevés a profi vállalkozás, mely ügyfelei hosszútávú elégedettségét valóban fontosnak tartja. Az árverseny nagy, ezért sok kivitelező nem tájékoztatja megfelelően az érdeklődőket a különböző lehetőségek előnyeiről és hátrányairól, melynek következményeként lehet, hogy Ön végül nem azt kapja, amire valójában vágyik. A medence fedés gyártása nem egyszerű feladat: Önnek döntést kell hoznia, hogy végül milyen megoldást választ. Nekünk pedig az Ön elvárásainak megfelelve kell elképzeléseit megvalósítanunk. Nem kell azonban aggódnia, nálunk a legjobb helyen jár. Minden eshetőséget számításba veszünk és informáljuk Önt, ezáltal segítünk döntését meghozni. Ezek után pedig Önnek semmi más dolga nincs, mint pár héten belül élvezni hőszigetelt medencéjét, onnantól kezdve bármikor, amikor úgy tartja kedve.

Cégünk, a Partner-Doors Kft. nem foglalkozik hőszigeteletlen medencefedéssel, melynek több oka is van:

 • Ön nem fogja tudni medencéjét egész évben használni, maximum pár héttel meghosszabbítja a „fürdési szezont”. Ha az elején erre Ön nem is gondol, hamarosan bánni fogja, ha az olcsóbb (hőszigetelés nélküli) medence-fedés mellett dönt. Utólag pedig már nem szívesen kezd bele újra az ember, nem beszélve az újjáépítés – egyáltalán nem elhanyagolható – anyagi vonzatáról.
 • Eltolható, hőszigeteletlen medencefedés esetében Ön nem fog tudni a medencéje partján pihenni, hiszen helytakarékossági okokból ez a megoldás egyből a medence széle melletti síneken nyílik és záródik.
 • A hőszigetelés nélküli medencefedés nem véd a valódi hideg ellen, valójában arra való, hogy ne hulljon a medencéjébe falevél, rovarok stb.
 • Kedvelt növényeit nem tudja átteleltetni, hiszen ez a megoldás nem véd a valóban hidegebb (-5 fok Celsius és alatta) időszak beköszöntével
 • keményebb fagyok beálltával a medence vize befagyhat, mely hosszú távon károkat okozhat medencéjében

Amennyiben sikerült meggyőznünk tapasztalatainkon alapuló érveinkkel, kérjen ingyenes ajánlatot medencefedésre, télikert építésre. További kérdések felmerülése esetén olvasson tovább, vagy vegye fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot ingyenes tanácsadásért. Hívjon minket, vagy írja meg kérdéseit e-mailben.

Mi mindenről tájékoztatjuk az ügyfeleinket!

Sok cég foglalkozik medence fedéssel, teraszbeépítéssel, illetve télikert építéssel, de kevés a sok éves tapasztalattal rendelkező, profi vállalkozás. A medence fedés nem egyszerű feladat, hiszen a tervezéstől kezdve a gyártáson át a kivitelezésig minden profi munkát és szakértelmet igényel. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünknél a saját szakembereink küldenek árajánlatot, tervezik meg az Ön télikertjét, medencefedését. Szerződéskötés után minőségi (Európából származó) alapanyagokból gyártjuk le az elemeket a saját üzemünkben, melyeket aztán szintén saját szakembereink szerelnek fel az Ön otthonában.

Azt javasoljuk, hogy mielőtt egy ekkora projektbe kezd bele, minden esetben kérje szakértő véleményét és mindenképp ellenőrizze a kivitelező referenciamunkáit!

Tiszteljen meg minket bizalmával és mi részletes információval szolgálunk az alkalmazott medence fedés rendszerünkről is, hogy Ön biztos lehessen abban, hogy azt kapja, amit kért.

Cégünk, a Partner-Doors Kft. csak és kizárólag hőszigetelt rendszerekkel foglalkozik. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy hőszigetelt medence-fedés esetében görbe felületek nem hozhatóak létre. Körívet csak egyenesekre való bontással lehet követni, igaz, így is igazán esztétikus medence fedés hozható létre. A medence fedés hőszigetelt rendszereknél, leginkább az alumínium szerkezet terjedt el

Okok, amiért a hőszigetelt medencefedés a megoldás az Ön számára is:

 • Ön az év 365 napján bármikor használhatja medencéjét a hőszigeteléssel kialakított medence fedés által
 • Nyugodtan teleltetheti szeretett növényeit, melyek hőszigetelt medencefedés esetén védett helyen vannak, legyen bármilyen hideg
 • Bármikor ejtőzhet egyet medencéje partján, hiszen mindig kellemes a klíma és hely is van bőven
 • Medencéje vize védett a csapadéktól, rovaroktól, falevelektől és a kiváncsiskodó szemektől is, tehát újabb privát szférára tesz szert otthonában

Ha medencéjét nem csak nyáron, télen is használni akarja, akár hóesésben, úgy a hőszigetelt rendszer egy páratlan megoldást kínál.

Amennyiben még mindig nem biztos a döntésében keresse profi szakembereinket, hiszen ingyenes szaktanácsadást nyújtunk!

Alumínium tetőrendszer

Az alumínium tetőrendszerek kiválasztásánál figyelembe kell venni az időjárási tényezőket és terheket. Ön számos forma közül választhat, a victorianustól kezdve a félnyereg tetőn át  a bonyolultabb tetőszerkezetekig. Négy évszakos a rendszer, független az időjárási tényezőktől, bármikor használhatja a medencéjét, a belső hőmérséklet szoba hőmérsékletű marad, akár – 15° C-on is! Azonban figyelni kell a hő híd mentességre, ez a rendszer kevésbé mobilis, ami a hátránya is.

A szerkezet ebben az esetben kevésbé könnyű szerkezet, hiszen egy kétrétegű üveg súlya a 30-40 kg-ot is elérheti négyzetméterenként! Fontos tehát kikérni szakember véleményét a hőszigeteléses medence-fedés esetében. Amennyiben eldőlt, úgy most már lehetőség van az árelemzésre.

Medence fedés esetében hozzáértő szakértőkkel kell elvégeztetnie a kivitelezést, hiszen nem egyszerű minden feltételnek megfelelni. Később felmerülhetnek problémák, melyekre Ön talán előzetesen nem is gondolt: nem lehet elhúzni a mobil rendszert, akadozik, nem záródik, beázik, feljött a polikarbonát, elszíneződött a polikarbonát, nagyon párás. stb.

medence fedés

Medencefedés előtt tisztázza ezeket a kérdéseket a kivitelezővel:

Mennyibe kerül a medencefedés?

 • Hőszigetelés nélküli vagy hőszigetelt legyen?
 • Ki csinálja meg a medencefedést?
 • Milyen mértékű legyen a hőszigetelés értéke?
 • Van-e irodája és referenciája a cégnek?

A bizalom egy fontos tényezője a medence fedésnek, akár csak a télikert, vagy teraszbeépítésnek. Egy hosszú távú (megrendelői-kivitelezői) kapcsolatról van szó, mivel ez egy garanciális termék. Ilyen jellegű szolgáltatások esetén az a legjobb kapcsolat, ha a beépítést követően csak egy újabb beépítés alkalmával találkozik az ügyfél a kivitelezővel.

Köszönjük, hogy végig olvasta weboldalunkat! Várjuk jelentkezését, hiszen az árajánlat kérés ingyen van és csupán egy kattintás!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ajánlatkérés