Előtető készítés, előtető fából, terasz előtető. Terasz fedés, alumínium előtetők. Alumínium elő tető gyártása. Legjobb előtető készítés árak Budapest.

Az előtető, fedett teraszok a ház fontos részei, mindenképpen jól kell kinézzenek. Ne ázzon el többet a bejárati ajtaja előtt. Alumínium elő tető gyártása.

Ajánlatot kérek

 

Az elő tető, terasztető a ház és funkcionálisan is hasznosnak kell lennie. Talán sokak számára ismerős lehet az a helyzet, hogy míg kulcsot keresgélve bíbelődünk a zárral, kellemetlenül bőrig ázunk, közvetlenül a bejárat előtt. A már-már hétköznapinak mondható esős történetek alapján az elő tetőknek-, ill. esőtetőknek számtalan hasznát és előnyét fel tudnánk sorolni, hiszen a tűző naptól a kellemetlen csapadékokig számtalan időjárási viszontagságtól védhet meg minket, a lábtörlőn hagyott értékeinket vagy épp a felhajtón álló gépjárműveinket.

Előtető építés, terasztető gyártás, méretezés.

Elő tető elhelyezését és méretét elsősorban a praktikum határozza meg attól függően, hogy mit és milyen mértékben akarunk megvédeni a tervezett lefedéssel. Egy funkcionális elő tető építtetése ingatlanunkhoz jó megoldás lehet-e, inkább az a kérdés, mekkora területet fedjen le pl. eső esetén, és miből készüljön? Teraszfedésre is szükség van, vagy csak az ajtó fölé egy szép esővédőre? Lehet alakos, íves előtető. Tető szerkezete lehet szintén íves elő tető, fél-nyeregtetős, nyeregtetős.

Előtetőt abból készítünk, amit Ön szeretne

A váz és keretszerkezet fából, alumíniumból, acélból és műanyagból egyaránt készülhet. A profilkitöltés lehet polikarbonát-, vagy akár többrétegű üvegtábla, átlátszó, vagy tejszerű, de a színezett megoldások is kedveltek. Ha nem szeretne üveget, akkor tömör fából, illetve alumíniumból is elkészíthető, ám abban az esetben kevesebb fény jut be az épületbe.

Variálható tető, terasztető rendszerek

Elő tető műanyag:

Könnyű és tartós szerkezete gyorsan szerelhető, így nagyon népszerű. Látványos, és nem igényel különösebb karbantartást az évek során. Építhető műanyag előtető vagy pergola a bejárati ajtó-, és akár az ahhoz vezető teljes lépcsősor fölé, a nagykapu beálló-, vagy közvetlenül a garázsajtó elé, esetleg a ház szabad oldalához, ha figyelmes vendéglátóként barátaink gépjárműveinek védelmére is gondot fordítanánk.

A műanyag polikarbonát előtető színe sokféle lehet, a fehéren túl széles színválasztékot tudunk biztosítani, illetve famintás, faerezetes fólia borítást is kaphat.

Alumínium terasztető, előtető üveggel

Az Aliver télikert rendszerelemekből építkező alumínium pergola rendszer a 16-20, vagy akár 32mm vastagságú üvegtábla befoglalását, valamint tető-nyílászáró (ablak) beépítését is lehetővé teszi, így nem csak előtető kivitelezésére-, hanem önálló, nyitott oldalú teraszfedésekre is kiválóan alkalmas.

Kérésére ezeket a pergola alumínium profilokat akár faerezet mintázattal is elkészítik Önnek a Partner-Doors Kft télikertépítő szakemberei.

Télikert elő tető, teraszra tetők – teraszok fedése

Nyitott oldalú, télikert-rendszerelemekből épített fedett teraszát pedig velünk a későbbiekben egyszerűen és rövid idő alatt beépített terasszá-, vagy télikertté is átalakíttathatja. Íves, alakos előtető gyártás cégünknek nem akadály.

Fa előtető

Rusztikus, szép fa szerkezet helyett fa utánzatú alumínium és műanyag alu merevítővel is készítünk, ha az illik az épülethez.  Éveken át gyönyörű marad, kezelés és gondozás nélkül is. A szerkezetbe is hőszigetelt üveget, vagy polikarbonát lapokat teszünk. Ha a ház egyéb nyílászárói fából készültek, akkor a fa utánzatú alumínium szerkezetet javasoljuk előtetőnek, így lesz harmonikus.

Terasz előtető ár

A terasztető ára mindig egyedi, így pontosan arra adunk ajánlatot, ami az adott helyre, az Ön kívánságára készül. Keressen elérhetőségeinken és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, elő tető-látványtervünket még ma, hiszen egy jól megtervezett és gondosan kivitelezett előtető-forma az épület díszévé válhat!

Terasz tető gyártásban azért érdemes nyílászáró és télikert építő céget keresnie, mert biztos lehet abban, hogy profi szerelést és minőségi alapanyagot kap. A másik fontos szempont, hogy így a jövőben egy esetleges terasz bővítés, terasz beüvegezés, vagy télikert építés alapja lehet az, ami most még egy terasztető. Hagyja nyitva maga előtt ezt a lehetőséget is. Az terasztető többféle anyagból készülhet: fa, alumínium vagy műanyag. Kiváló minőségben és kedvező árakkal várja Önt az terasztető, teraszfedő specialista.

Keressen minket és előtető árajánlatot akár egy napon belül is kaphat! 

További termékeink: telikert-gyartas,  medencefedés, teraszbeépítés, nyílászáró gyártása, ajtó-ablak-gyártása, függönyfal, 

Elő tető variációk:

  

A cégünk télikertek gyártásával, télikert szerelésével, teraszok beépítésével, terasz lezárásával, terasz téliesítésével, függönyfalak gyártásával és szerelésével, télen is használható medencefedéssel, kocsibeálló gyártásával és telepítésével foglalkozik.

Referencia munkáinkat megtekintve lehet látni, hogy Mérnökeink az árajánlat elkészítésével, megtervezik a termékeink gyártását, kivitelezését a helyszíni felmérésnek megfelelően, amit a vevőinkkel megbeszéltek. Kérjen árajánlatot>>>>>>.