Ajánlatkérés

Ajánlatkérés még ma, ha szeretne télikertet otthonába. Téli kert ajánlatkérés mellett teraszfedésre, teraszbeépítésre, előtetőre is kérhet árajánlatot. 

Kérjen tőlünk ajánlatot még ma, ha szeretne télikertet otthonába. Téli kert árajánlatkérés mellett teraszfedésre, teraszbeépítésre előtetőre is kérhet árajánlatot. 

Rendeljen télikertet a gyártótól, először kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés télikertre! Garantáljuk, hogy minden munkánk elégedettséget fog kiváltani, mivel minden kedves megrendelőnk azt kapja, amit megbeszéltünk.
Folyamatos akciók télikert beszerelésre, hőszigetelt medencefedésre, terasz beépítésre, kocsi beállóra, elő tetőre.

ajánlatkérés: partnerdoors@gmail.com

telefon: 06 1 287-8100, 06 20/3360643

Részletes árajánlatkérés az adatlap kitöltésével.

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)

Árajánlat készítés, felmérés, tervezés, gyártási méretek tervezése: technológia,

Munkakör: Árajánlat készítő mérnök / Értékesítő Árajánlat készítő mérnök / Értékesítő Árajánlat készítő mérnök / Értékesítő Vezető
Telefonszám: +3620-385-9156 +3620-596-6074 +3620-275- 0445 +3620-336-0643
Beszélt nyelvek: magyar, angol magyar, angol Magyar,angol Magyar
Email: partnerdoors@gmail.com partnerdoors@gmail.com partnerdoors@gmail.com partnerdoors@gmail.com

Német nyelven szeretne beszélni az értékesítővel akkor +3620 2750226

eloteto-teraszra

előtető teraszra

terasz beepitese

terasz beépítése

ajánlatkérés

télikert beszerelés

kocsibeallo

kocsibeálló

 

 

 

 

 

 

A Partner-doors Kft. engedéllyel rendelkezik télikert, előtető, hőszigetelt medencefedés, teraszbeépítés, függönyfal gyártására, szerelésére egyaránt és ezek termékeinkről ISO minősítésünk van.

Az ajánlatkérés után felhívjuk önt, hogy az elképzelését pontosítani tudjuk és elkészítjük az előzetes árajánlatot. Árajánlat ismeretében keressen bennünket a helyszíni felméréssel, megbeszéléssel kapcsolatosan. Felmérést követően A télikert, előtető, teraszbeépítés, kocsibeálló, függönyfal esetében akár látványtervet is készítünk. 

Ajánlatkérés után, ha az elkészített árajánlat tetszik Önnek, ezt követően történik a szerződés kötés. A szerződés kötés történhet személyesen, és e-mailben  is. 

A termékeink: télikertek, teraszbeépítések, elő tető, stb. szerkezetének (termék) árának az 50%.-át kell megfizetni készpénzzel, vagy átutalással. A másik 50%.-át a termék kiszállítássakkor kell megfizetni. A télikert, teraszbeépítés, stb. szerelését a szerelési megállapodás szerint, a beszerelés befejeztével kell megfizetni az ajánlatkérés tartalmazza.

Ajánlatkérés termékeinkre mos kedvező áron. Keressen bennünket!