Alumínium függönyfal tervezés és kivitelezés

Ha Ön alumínium függönyfal tervezéshez, kivitelezéshez keres szakértő csapatot, akkor a legjobb helyen jár. Cégünk vállalja a tervezést és kivitelezését is. Keressen bennünket bővebb információért, valamint kérjen ingyenes árajánlatot és felmérést!

Az építészeti tervezés egyik legfontosabb eleme a homlokzat, cégünk ezt pontosan tudja

A Partner-Doors Kft. profi módon végzi az alumínium nyílászárók tervezését és kivitelezését. Alumínium függönyfal. A homlokzat határozza meg az épületek arcát, megjelenését. Függönyfal rendszereink modern, légies, látványos és tartós nyílászáró megoldások, melyek ajánlottak magánházakba, vagy középületekbe is.

Kérjen árajánlatot még ma! Kattintson ide!

Kialakításuk szerint az alumínium függönyfalak többfélék lehetnek

Tartószerkezeti kialakítását megnézve a szerkezet lényege minden esetben a bordarendszer, amelyből a függönyfal-szerkezet megépül. 

A lizéna, azaz a függönyfalat tartó függőleges alumíniumprofil a nyílászárót a két végén megfogva tartja. A függönyfalak lizénái közötti vízszintes alumínium profilok, azaz gerendák vannak, amelyek a függőleges bordákhoz, vagy oszlopokhoz, vannak odarögzítve.

Mivel több éves tapasztalatot szereztünk már a függöny fal rendszerekről, így Önnek mindig az optimális megoldást tudjuk felajánlani, profi kivitelezéssel. Az MC WALL függönyfal rendszer függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból áll össze, amelyek alapkivitelben csomópontonként két-két rozsdamentes acélcsappal csatlakoznak egymáshoz. Ezáltal megfelelő teherbírású bordabekötést biztosít mind a felületre ható szélnyomás, mind pedig a kitöltés síkjában ébredő terhelések ellensúlyozására.

Modern alumínium függönyfalak 

A függönyfal a „jelen kor csodája” ablak, amely teljesen beborítja a homlokzatot. Annyi fényt ereszt át, amennyire Önnek szüksége van. Bármilyen színben készülhet és jelentős a statikai szerepe is. Ráadásul még esztétikus is a maga transzparens építészeti megoldásával. 

Sok fényt képes átereszteni az alumínium függönyfal, ezért praktikus alkalmazni és bármilyen színben készülhet. Gyártható alumínium nyílászáró, alumínium bukó ablak, nyíló ablak, alumínium bejárati ajtó, toló bukó ajtó is. Kérjen szakembereinktől ingyenes szaktanácsadást és árajánlatot!

Ugye Ön is igényli a minél több napfényt, és főleg a természetes fényt? Ez esetben cégünk bátran ajánlja az alumínium függönyfalakat, melyek nagyon fontos funkciója a természetes fény beeresztése otthonunkba. A rögzített, függőleges homlokzatlezáró alumínium felületek egy normál fal valamennyi funkciójával rendelkeznek, és könnyű, megszakítás nélküli határburkolatot képeznek.

Az alumínium függönyfal-ak az ablakokkal abszolút összhangban vannak

Az itt alkalmazható ablakrendszer rövid neve az MC-PW, azaz párhuzamos ablak, parallel window. A tokszélességéből alig öt centiméter látszik, a szárnya rejtett, és több mint négy centiméteres, háromrétegű üvegezési vastagságot bír el. Emiatt is elsősorban üvegportálok, irodaépületek falai, illetve tetőelemei esetében ajánljuk.

Hőszigeteléssel ellátott függönyfal 

A hőszigetelésben a MC PASSIVE oszlop-bordás Alumínium függönyfal szerkezet a legjobb. Ez az MC WALL rendszer módosítása, amely emelt-szintű hőszigeteléssel bír. A díszítő takarólécek széles variációs lehetősége járul hozzá az üvegfalak egyedi megjelenéséhez.

Bővebb információkért kattintson ide!

Alumínium függönyfal - függönyfal

Az MC FIRE rendszer lényege a tűzállóság

Amikor tűzálló alumínium függönyfal megoldásokról beszélünk, akkor meg kell említenünk az EI60 tűzállósági osztálybesorolással rendelkező alumínium függönyfalakat. Ezek szerkezetüket tekintve függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból épülnek fel. 

Kívülről a MC FIRE alumínium függönyfal megjelenése megegyezik a MC WALL megjelenésével, így biztosítható a standard kivitellel összekapcsolt szerkezet esetében is az egyöntetű megjelenés. Az MC GLASS olyan alumínium függönyfal változat, amelyet kívülről nem látható alumínium szerkezet jellemez. A külső felületen kizárólag az üvegtáblák láthatók.

Megtudott mindent az alumínium függönyfalakról? Ha még lenne kérdése, akkor keresse munkatársainkat!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ajánlatkérés