Aluminium függönyfal

Alumínium függönyfal, alumínium nyílászáró tervezés és kivitelezés: Cégünk, Partner-Doors tudja, hogy az építészeti tervezés egyik legfontosabb eleme a homlokzat. Elvégre a homlokzat határozza meg az épületek arcát, megjelenését. Függönyfal rendszereink modern, légies, látványos és tartós nyílászáró megoldások akár magánházak, akár középületek számára.

A függönyfal a jelen kor „csodája”, ablak, amely teljesen beborítja a homlokzatot.. Annyi fényt ereszt át, amennyire Önnek szüksége van, bármilyen színben készülhet, és jelentős a statikai szerepe is. Ráadásul még esztétikus is a maga transzparens építészeti megoldásával. Az alumínium függönyfal sok fényt ereszt át, ezért praktikus alkalmazni, bármilyen színben készülhet, ha kell bele alumínium nyílászáró, alumínium bukó ablak, nyíló ablak, alumínium bejárati ajtó, toló bukó ajtó az is gyártható, kérjen árajánlatot.

Ön is szereti a természetes fényt? Igényli, hogy minél több napfény érje? Ez természetes – mi pedig bátran ajánljuk az alumínium függönyfalakat, hogy igényei kielégüljenek. Hiszen a rögzített, függőleges homlokzatlezáró alumínium felületek könnyű, megszakítás nélküli határburkolatot képeznek, és egy normál fal valamennyi funkciójával rendelkeznek.

Az alumínium függönyfalak kialakítása többféle lehet.

Tartószerkezeti kialakítás tekintetében a szerkezet lényege minden esetben a bordarendszer, amelyből a függönyfal-szerkezet megépül. A lizéna, azaz a függönyfalat tartó függőleges alumíniumprofil a nyílászárót a két végén megfogva tartja. A függönyfal lizénái közötti vízszintes alumínium profilok, azaz gerendák a függőleges bordákhoz – vagy oszlopokhoz – vannak rögzítve.

Sokévnyi tapasztalatot szereztünk az alumínium függönyfal rendszerekről, ezáltal Önnek mindig az optimális megoldást tudjuk ajánlani.
Az MC WALL függönyfal rendszer függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból építkezik, amelyek alapkivitelben csomópontonként két-két rozsdamentes acélcsappal csatlakoznak egymáshoz. Ez megfelelő teherbírású bordabekötést biztosít mind a felületre ható szélnyomás, mind a kitöltés síkjában ébredő terhelések ellensúlyozására.

Alumínium függönyfal – ablakok és szerkezet összhangja

Az itt alkalmazható ablakrendszer rövid neve az MC-PW, azaz párhuzamos ablak, parallel window. A tokszélességéből alig öt centiméter látszik, a szárnya rejtett, és több mint négy centiméteres, háromrétegű üvegezési vastagságot bír el. Emiatt is elsősorban üvegportálok, irodaépületek falai, illetve tetőelemei esetében ajánljuk.

Tűzálló függönyfal megoldások

A MC FIRE függönyfal rendszer lényege a tűzállóság. EI60 tűzállósági osztálybesorolással rendelkezik, és függőleges oszlopokból és vízszintes bordákból épül fel. Kívülről a MC FIRE alumínium függönyfal megjelenése megegyezik a MC WALL megjelenésével, így biztosítható a standard kivitellel összekapcsolt szerkezet esetében is az egyöntetű megjelenés.

Az MC GLASS olyan alumínium függönyfal változat, amelyet kívülről nem látható alumínium szerkezet jellemez. A külső felületen kizárólag az üvegtáblák láthatók.

Alumínium függönyfal a legjobb hőszigeteléssel

A hőszigetelésben a MC PASSIVE oszlop-bordás függönyfal szerkezet a legjobb. Ez az MC WALL rendszer módosítása, emeltszintű hőszigeteléssel. A díszítő takarólécek széles variációs lehetősége járul hozzá a függönyfal egyedi megjelenéséhez.
Ha alumínium függönyfal tervezéshez, kivitelezéshez keres szakembereket, tapasztalt nyílászáró céget, akkor a legjobb helyen jár. Keressen minket bővebb információért, árakért!

aluminium fuggonyfal
Alumínium függönyfal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük