Országosan vállaljuk műanyag nyílászárók kiszállítását és beépítését!

Miért érdemes műanyag ajtót választania?

A mai modern műanyag bejárati ajtók már az időjárásnak, a napfénynek, és az UV-sugaraknak is ellenállnak. Még nedves, párás helyen is gond nélkül alkalmazhatóak. A műanyag nyílászárók előnyei között elsőként említhetjük a viszonylag mérsékeltebb árat, és a kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokat. Egy műanyag ajtó biztosan megakadályozza, hogy a hő eltávozzon a lakásból, ahogyan a külső zajokat sem engedik be az épületbe.

Olcsó alapanyagokból készülnek, így a késztermék ára is viszonylag alacsonyan van. 

További előnye, hogy a fa- vagy fémajtóknál jóval ellenállóbb az időjárással szemben, így semmiféle felületkezelést, karbantartást nem igényelnek. Műanyag nyílászárók beépítés, ablakok gyártása, forgalmazása, beszerelése közvetlenül a gyártótól! Országos kiszállítással és beépítéssel kapcsolatban, keresse a Partner-Doors Kft szakembereit!

Kültéri nyílászáró, ablakok gyártása, forgalmazása. Egyedi kültéri nyílászárók gyártása, mint a harmonika erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó, amit teraszbeépítésnél és télikertek építésénél is alkalmazunk.

A télikertben műanyag nyílászáróból elkészítjük a toló-bukó, harmonika ajtót

Új műanyag ablak, műanyag nyílászáró vásárlása előtt érdemes körülnéznie a piacon, összehasonlítani a hang- és hőszigetelés tulajdonságokat, és ezek alapján választani komfortérzetet javító, energiatudatos nyílászárót. Ugyanis a rosszul szigetelő nyílászárók, ablakok kiengedik a meleget a lakásból. Ezért a rosszul hőszigetelt nyílászárók komoly környezeti károkat okoznak, ezzel megnövelik az ingatlan rezsiköltségét.

Műanyag ajtó, ablakok gyártása, forgalmazása, beszerelése közvetlenül a gyártótól !

A műanyag bejárati ajtókat igen lényeges tulajdonságok jellemzik: széles formai kiviteli lehetőségek, igen kedvező ár, stabil működés és magas minőség! Beszerelés közvetlenül a gyártótól, országos beépítéssel.

Ha többet szeretne megtudni a műanyag nyílászárókról, akkor keressen bennünket!

 

Ajánlatkérés