Medence fedések fajtái

A medence fedések esetében több szegmensből álló, komplex építményekről beszélhetünk. Típus szerint alacsony, középmagas, valamint magas medencefedések léteznek, azonban cégünk csak és kizárólag magas medencefedést vállal, melyről itt olvashat bővebben. Fontos, hogy egyéni elképzeléseket is meg tudunk valósítani.

Alacsony medencefedések

Rendkívül népszerűek, hiszen lendületes formavilága mellett megfelel minden elvárásnak, amit egy medencefedéssel szemben támaszthatnak az ingatlan tulajdonosok. Széles és mégis lapos építésű, így könnyen integrálható a kertjébe.

Középmagas medencefedések

Az ilyen típusú medencefedések elegánsan emelkednek a medence fölé, egyszerű vonalvezetéssel bírnak, és igényesen kivitelezett könnyűfém szerkezettel készülnek.

Magas medencefedések

Számtalan érv szól a magas medencefedés, melyekből talán a leg fontosabbak véleményünk szerint:

  • tágas térrel rendelkeznek, mely igazán praktikus növények teleltetésére, kerti bútorok, egyéb tárgyak tárolására akár téli időszakban. Természetesen kényelmi funkciói is fontosak: relaxáló zóna kialakítására is alkalmas (napozóágyak stb.)
  • méretükből adódóan a kert impozáns, elegáns részei lesznek, melyet az Ön elképzelései alapján tervezünk és kivitelezünk.
  • kényelmesen eltölthető hosszabb-rövidebb idő a fürdőzés előtt, vagy utána is a fedés alatt, mellyel igazi wellnessben lehet része saját otthonában. Ez a típus a kosárgörbe keresztmetszetű, magas medencefedés. 

Cégünk 4 évszakos használatra a hőszigetelt medencefedést javasolja. Ha jobban megvizsgáljuk a medence fedéseket, akkor rájöhetünk, hogy itt nem luxusról és feleslegesnek vélt komfortról van szó, hanem sokkal többről. 

Medence fedések megvalósítása az Ön igényei és elképzelései alapján, természetesen figyelembe véve a medence és a medencefedés kívánt méretét. A kapcsolatfelvételtől kezdve az átadásig minden az Önnel történő folyamatos egyeztetés mentén történik így garantáljuk, hogy Ön végül azt kapja, amit megálmodott.

Medence a télikerten belül hőszigetelten az Ön elképzeléseivel, a mi szakértelmünkkel

A Partner-Doors Kft. megvalósítja amit Ön megálmodott: minden szerkezetet egyedileg, saját üzemünkben gyártunk minőségi (Európából származó) alapanyagokból, mely Önnek variációs lehetőségek sokaságát és garanciát jelent a magas minőségű profi szolgáltatásra.

Tudjuk, hogy a döntés nem könnyű! Egy medencefedés hosszú távú befektetés, mely komolyabb anyagi áldozattal jár, ahol számos szempontot kell mérlegelni. Mi mindenben segítünk és minden szükséges információval ellátjuk az ajánlatkéréstől a kivitelezésig, hogy valóban azt kapja, amit szeretne. Kényelmi, hasznossági biztonsági, esztétikai és anyagi szempontok egyaránt közrejátszanak a végső választásban. Ismertesse velünk igényeit és elképzeléseit és a folyamatos szakmai tanácsadásunk alapján, Önnel együtt megtaláljuk a minden szempontból tökéletes megoldást.

Ha valamelyik medencefedés elnyerte a tetszését, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés