Télikert építés

Télikert építés házilag?

Télikert építés házilag? A télikert építést ma már gyakorlott szakemberek végzik. A Partner-Doors télikertépítő vállalkozás fő tevékenysége télikertek építése, üvegezett teraszok építése, medencefedések, előtetők tervezése profi nyílászáró rendszerekből. Nézze meg a télikert képeinket!

Télikert építés, ami harmonizál az épülettel

A télikert szerkezete sokféle lehet: rozsdamentes alumínium vázra épített, műanyag borítással ellátott alumínium váz, akár méretesebb üvegfelületű teraszbeépítést is kivitelezünk Önnek, mely otthonának kívül-belül elegáns, különleges megjelenést biztosít.

A könnyű, műanyag borítású szerkezet segítségével ráadásul a nagyobb télikert tető kivitelezése is megoldható, ha fehér színű, így Ön és családja számtalan napos óra élvezetével lehet gazdagabb. Figyelem: Csak műanyag profilból télikert tetőt készíteni nem szabad. Lehet télikertet építeni kifejezetten hőhídmentes alumínium vázzal és alumínium profilú nyílászárókkal is. Nagyobb télikerteket csak ezzel a rendszerrel lehet építeni. ISO minősítéssel rendelkezünk, profi csapattal rendelkezünk, tervező mérnökeink, gyártó és szerelő csapat nagy gyakorlattal látják el feladatukat.

Télikert építés garanciával

Télikertjének előnyeit, a felhasznált minőségi anyagoknak és garanciális kivitelezésünknek köszönhetően hosszú évtizedekig élvezheti, hiszen az általunk gyártott és beépítésre kerülő bukó-nyíló, harmonika vagy toló rendszerű ajtók, nyílászárók kivétel nélkül kiváló hőszigetelő paraméterekkel rendelkeznek, a környezeti ártalmaknak tartósan ellenálló műanyagból készülnek. Nem igényelnek utólagos felületkezelést, színtartók és esztétikusak. Az Alumínium merevítők télikertnél minden esetben jelen van. Télikert építés statikailag is minden esetben megfelelnek a követelményeknek.

Terasz beépítés, üvegezett terasz építés

Kevés a helye és kihasználna minden teret? Segítségükkel a teraszok könnyedén beépíthetőek, és ellátjuk bármilyen nyílászárókkal, ablakkal, bejárati ajtóval stb. Önnel együtt gondolkodva, tervezve szinte nincs olyan télikert vagy terasz elképzelés, amelyet mérnöki diplomával rendelkező szakember gárdánk ne tudna megvalósítani. Rugalmasan tudunk alkalmazkodni az épület adottságaihoz, hogy a télikert építés során a legkisebb terület is hasznosítható lehet.

Télikert építés előtt érdemes sok szempontot megfontolnia:

Komplett télikert építésénél, nem árt még tervezési fázisban átgondolni a teljes rendszert érintő részleteket. Az összhang a fontos, hogy igényeinkhez és elképzeléseinkhez mérten, a lehető legtökéletesebben kihasználhassuk ingatlanunk adta lehetőségeit a gépészeti, statikai és technikai szempontokkal együtt.

Ingyenes szolgáltatásaink: Télikert árajánlat készítés, télikert tervezése, télikert felmérés, szaktanácsadás. stb.

A biztonsági szempontokat is mérlegelni kell télikert építéskor

telikert epites telen
télikert építés télen
terasz-beepitve
terasz beepitve

 

 

 

 

 

 

 

terasz beepitese
terasz beépítése
telikert otlet
télikert télen

 

 

 

 

 

 

 

 

A statikai biztonságon túl a betörésvédelemre is gondolni kell, így stabil, jól zárható ajtókat és ablakokat használunk, kínálatunkban a biztonsági üvegezéstől az extra védelmet nyújtó ajtókig nagy a kínálat.

– A télikert építési ár nagymértékben függ a színétől, a  beépítendő anyagoktól és azok minőségétől. A télikert építését házilag nem javasoljuk, mert meg kell felelni a statikai követelményeknek, vízzárásnak, esztétikai szempontoknak, nyílászárók tökéletes működésének.-stb. Fedett teraszok beépítésének specialistái vagyunk, bátran forduljon hozzánk terasz beépitéssel kapcsolatosan, árajánlat készítésében és tervezésében egyaránt.

– Fontos kérdés az is, hogy kell-e építési engedély a télikertre? A helyi Önkormányzatoknál kell érdeklődni, mert nincs tökéletes szabályozás erről.

-. A Partner-Doors Kft télikert építésben jó árakkal várja. A minőségi anyagoknak és garanciáknak köszönhetően hosszú évtizedekig élvezheti télikertjét.

Télikert építés előtti fontos kérdések:

  • Szezonálisan, vagy egész évben használná?
  • Mekkora lesz a teljes alapterület, és belmagasság?
  • Legyen-e körben fal, vagy a padlótól indulnak az üvegfelületek?
  • Hőszigetelt üveget, vagy polikarbonát üvegezést látnánk szívesebben?
  • Zárt, vagy üvegezett legyen a tetőszerkezet?
  • Milyen alapanyagból szeretnénk elkészíttetni, műanyag vagy alumínium, esetleg a kettő kombinációja? Vagy fa hatású télikert lenne?
  • A padlót mivel burkoljuk?
  • Milyen legyen az árnyékolás: roló, UV üveg, redőnyök?
  • Milyen legyen a gépészet, a fűtés, a világítás, legyen-e klimatizált?

A télikert építés jelentősen megnöveli az ingatlana értékét, mivel olyan mértékben nő meg a hasznos alapterület, ami sokkal komfortosabbá és hasznosabbá és eladhatóbbá teszi. Egy jól beépített, üveges terasz a család kedvenc helye lehet.

Télikert építése vendéglátóhelyek számára egész évben használható plusz vendégteret jelent, ami bevétel növekedést is hoz. A beáramló természetes fény otthonosabbá és látványosabbá teszi a helyet, az emberek szívesen időznek és fogyasztanak. Este a télikert világítása vonzó és látványos.

Télikert építés terén jó árakkal és profi tervezőcsapattal várjuk. Kérjen árajánlatot!—>>>>>

Önnek elég az, ha megálmodja, a Partner-Doors télikertépítő megvalósítja! Referenciáink/

telikert epites
télikert építés
telikert epites hazilag
Télikert építés házilag