Télikert építés házilag?

Télikert építés, télikert beépítés, teraszbeépítés, télikert építés házilag nagyon összetett feladat. Már a tervezés fázisában rengeteg tényezőt és körülményt kell figyelembe venni. A legtöbben nem is gondolnak bele, hogy mi mindenre kell odafigyelni, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy ingatlanunk új helyisége valóban azt nyújtsa minden szempontból, amire szükségünk van. Funkcionalitás, alapanyag, szerkezet, időtállóság, árnyékolás, fényáteresztés hőszigetelés. Csupán egy pár fogalom, melyet komolyan át kell gondolni ugyanis csak egy apró részlet, amire nem gondoltunk és máris komoly plusz költségeket okoztunk magunknak. És hát valljuk be, azért a télikert kialakítása önmagában egy nagyobb lélegzetvételű anyagi vállalással jár.

Ön pontosan a fentiek miatt van a legjobb helyen, hiszen A Partner-Doors télikertépítő vállalkozásnál évtizedes tapasztalattal rendelkező, profi szakemberek végzik a télikert építést. Fő tevékenységeink a télikertek építése, üvegezett teraszok építése, medencefedések, előtetők tervezése profi nyílászáró rendszerekkel ellátva. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik télikertek kialakításával, melynek köszönhetően mára több, mint 5000 télikertet adtunk át országszerte, ügyfeleink legnagyobb elégedettségére. Nézze meg télikert építésről készült képeinket, tekintse meg referenciamunkáinkat!

A télikert építés harmonizáljon az épülettel.

A télikert szerkezete sokféle lehet: 

  • rozsdamentes alumínium vázra épített télikert,
  • műanyag borítással ellátott alumínium vázra épített télikert,
  • valamint méretesebb üvegfelületű teraszbeépítésre is van lehetőség.

Olyan télikertet építünk Önnek, amely otthonának kívül-belül elegáns, különleges megjelenést biztosít, stílusában passzol ingatlanjához. Cégünk ISO minősítéssel rendelkezik, profi csapattal dolgozunk, tervező mérnökeink, gyártó és szerelő csapatunk nagy gyakorlattal látja el a feladatait a télikert építés során.

telikert epites telen

télikert építés télen

terasz-beepitve

terasz beepitve

terasz beepitese

terasz beépítése

Üvegezett terasz építés, valamint terasz beépítése

Kevés a helye és kihasználna minden teret? Segítségükkel a teraszok könnyedén beépíthetőek, és ellátjuk bármilyen nyílászárókkal, ablakkal, bejárati ajtóval stb. Önnel együtt gondolkodva, tervezve szinte nincs olyan télikert vagy terasz ötlet, amelyet mérnöki diplomával rendelkező szakember gárdánk ne tudna Önnek megvalósítani. 

Rugalmasan tudunk alkalmazkodni az épület adottságaihoz, hogy a télikert építés során a legkisebb területet is hasznosítani tudjuk.

Télikert építés előtt érdemes az alábbi szempontokat átgondolnia:

  • Annak érdekében, hogy összhangban legyen a kivitelezés az Ön igényeivel és elképzeléseivel, a lehető legtökéletesebben kell kihasználni az ingatlan adta gépészeti, statikai és technikai szempontokat.
  • Nem árt még tervezési fázisban átgondolni a teljes rendszert érintő részleteket, hiszen ez szükséges egy komplett télikert építésénél
  • A könnyű, műanyag borítású szerkezet segítségével a nagyobb télikert tető kivitelezése is megoldható fehér színben, így Ön és családja számtalan napos óra élvezetével lesz gazdagabb nap, mint nap.
  • Ugyanakkor nem szabad csak műanyag profilból télikert tetőt készíteni. Lehet télikertet építeni kifejezetten hőhídmentes alumínium vázzal és alumínium profilú nyílászárókkal is. Ha Ön nagyobb télikertet szeretne, akkor ez a rendszer a jó megoldás.
  • Télikert építéskor a biztonsági szempontokat is figyelembe kell venni, melyek a teljesség igénye nélkül: statikai merevítés, biztonsági üveg (jégverés stb.), áthidalás nagy fesztávú nyílászárók esetében (nagy súlyt kell tartania)

Garanciális télikert építés szolgáltatás

Télikertjének előnyeit, a felhasznált minőségi anyagoknak és garanciális kivitelezésünknek köszönhetően igencsak hosszú évtizedekig élvezheti. A vállalkozásunk által gyártott és beépítésre kerülő bukó-nyíló, harmonika vagy toló rendszerű ajtók, nyílászárók kivétel nélkül kiváló hőszigetelő paraméterekkel rendelkeznek.

Ezek a profilok nem igényelnek utólagos felületkezelést, színtartók és esztétikusak, illetve a környezeti ártalmaknak tartósan ellenálló műanyagból készülnek. 

Alumínium merevítők

A télikert építésről érdemes tudnia, hogy statikailag is minden esetben megfelelnek a követelményeknek, és az alumínium merevítők télikerteknél minden esetben jelen vannak.

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat: télikert árajánlat készítés, télikert tervezése, télikert felmérése, ingyenes szaktanácsadás. stb.

 

Ajánlatkérés