Télikert árnyékolás kivitelezése

Télikert árnyékolás a Partner-Doors Kft a télikertek árnyékolásában, rovarmentessé tételében, négy évszakosra alakításában is a legjobb szolgáltatást nyújtja. A Télikert árnyékolás, a télikert tetőt, ha redőnnyel árnyékoljuk, azok minden esetben motorosan és alumínium lamellákkal készülnek. Minden szakszerűen kivitelezett télikert négy évszakos, még akkor is, ha a nyár egy kritikus pont a télikertek létjogosultsága szempontjából. Tudjon meg többet a télikert tető árnyékolás, terasz árnyékolás  előnyeiről.

A növények szempontjából is fontos a télikertje árnyékolása

A télikertekben ideális esetben nagyon kellemes mikroklíma alakítható ki. Ezt nagyon kedvelik a szubtrópusi, trópusi növénykülönlegességek is, amelyek a szabadban nem, vagy csak a nyári hónapokban tarthatóak. Azonban az árnyékolás és a megfelelő szellőzés ebben az esetben is kiemelkedően fontos, hogy ne szoruljon meg a meleg levegő az üvegtáblák alatt. Szükség van megfelelően kivitelezett árnyékolásra az üvegezett teraszokon is.Télikert árnyékolás.

 

telikert arnyekolas

télikert árnyékolás

telikert arnyekolas

tél

Cégünknél lehetőség van beépített szúnyoghálók felszerelésére is

Így Ön akár egész éjjel nyitott ablak mellett tud aludni és élvezheti a kellemes, hűvös légmozgást a lakásában. Napközbeni hőség csillapítására is kitűnő, ha megtaláljuk azt a legmegfelelőbb árnyékolási technikát, amellyel optimális hőmérsékletet tud elérni lakásában, akár nyáron is. Téli kert árnyékolás.

Megfelelő nyílászáró beépítésével elkészült télikertünk üvegházhatásának és a szubtrópusi klíma érzetének csökkentésére az elegendő légmozgás biztosításán túl részleges, vagy teljes nap elleni védelmet alkalmazhatunk. Árnyékolóinkat minden esetben egyedi, a meglevő nyílászárókra szabott méretben készítjük el.

Télikert napfényvédelem szövetes árnyékolóval

A télikert tető, téli kert árnyékolás napfényvédelmére elsősorban a könnyű szerkezetű, dekoratív, tökéletesen méretre illő, motoros, távirányítós, szövetes árnyékolót javasoljuk. Ez amellett, hogy speciális teflonos bevonatú – szövete jó fényzáró- és víztaszító tulajdonságokkal bír, teljesen felhúzható, ezáltal zavartalanná teszi a kilátást, ha épp nincs szükség árnyékolásra.

 

telikert teto arnyekolas

Télikert tető árnyékolás

terasz arnyekolas

terasz árnyékolás

Téli kert árnyékolás UV védelemmel

Azon ügyfeleinknek, akik nyáron is akadály nélkül és mégis biztonságban szeretnék élvezni a télikertjük tetőkialakításán keresztül érkező napfényt, ajánljuk télikertjük árnyékolására az úgynevezett solar üveg beépítését, amely egy speciális árnyékoló réteggel van bevonva.

Bizonyítottan akár a káros napsugarak 70%-át is képes megszűrni az UV védelemmel ellátott solar üveg. Használata teljesen zavartalan, így párjával együtt éjjel – minden különösebb teendő nélkül csodálhatja meg télikertjéből az éjszakai csillagokat.

Az oldalak üvegfelületein át érkező erős napfény ellen a télikert nyílászáróival azonos színre festhető, kiváló minőségű alumínium redőny alkalmazását javasoljuk, mely hosszú élettartamával, hő és hangszigetelési képességével az időjárási viszonyoktól függetlenül, télen-nyáron megállja a helyét. Igény esetén különlegesen hőszigetelt redőnyöket is tudunk ajánlani.

Utólagos műanyag redőny beszerelése a télikertbe

A télikert árnyékolás-ánál az elsődleges szempont a funkció és a tetszetős megjelenés. Utólag is könnyen felszerelhető a külső tokos műanyag redőny, amely akár teljes elsötétítésre is lehetőséget biztosít, optimális árnyékoló tulajdonságaik és remek ár/érték árányuk miatt a legkeresettebb termékeink közé tartoznak. Higgye el télikertje stílusa illeszkedni fog az épületéhez, és a redőny kiválasztása során sokféle szín közül választhat.

Télikertje megtervezésénél az árnyékolásban is tudunk segíteni, hiszen a télikert redőnyök a biztonság szempontjából is kiválóak, mivel védelmet is adhatnak ingatlanának a külső behatolásokkal szemben. Szakértő munkatársaink kérésre, helyszíni szemle során segítenek megtalálni azt a legkedvezőbb árnyékolási rendszert, amely egyaránt védi Önt és otthonát is a tűző, nyári napsugaraktól.

Kérjen ajánlatot télikert tető árnyékolásra, terasz árnyékolásra és ne féljen kérdezni munkatásainktól!

Ajánlatkérés