Rólunk

Rólunk

Rólunk az a hír járja, hogy télikert szerelés mellett, medencefedéssel, előtető készítéssel, terasz beépítéssel is foglalkozunk. Ez a hír igaz! Az egész országban dolgozunk. ISO minősítéssel gyártjuk, szereljük termékeinket. Szuper dolgozók, hozzáértéssel építik be termékeinket.

A Partner-Doors kft. immár több éves tapasztalattal rendelkezik télikert építés, terasz beépítés, medencefedés , elő tető gyártás területén. A sok év tapasztalat mellett, képzett kollégáink hozzáértése egészíti ki a cég tevékenységét.

Az egész országot lefedő beszerelések igazolják munkánk minőségét és milyenségét és ezt rólunk megrendelőink is elmondhatják. Időszakosan a határon túl is megfordulunk medencefedés, télikert építés kapcsán.

Gyártóüzemünk segítségével minden elvárásnak meg tudunk felelni, hiszen minden elemet személyre szabottan készítünk el és szállítunk a helyszínre, legyen az az ország bármely területén. A legkülönbözőbb formák legyártására is képesek vagyunk, kérjen tőlünk ajánlatot, hogy bebizonyíthassuk Önnek is a legjobb ajánlatot tudjuk adni télikert beépítése, medencefedés, előtető készítése kapcsán.

rolunk
rólunk

Kérjen tőlünk ajánlatot

Rövid határidővel Ingyenes árajánlatot készítünk.

Adja meg medencéje részletes adatait és Mi hamarosan személyre szabott ajánlattal keressük meg Önt!

Ajánlatkérés