Télikert ötlet

Télikert ötlet

Télikert ötlet keresése? Nézze meg a Partner-Doors gyönyörű télikertjeit, üvegezett terasz ötleteit. Ön is szereti a természetes fényt? Igényli, hogy minél több napfény érje? Télikertet szeretne, mert a teraszát nem tudja kihasználni egész esztendőben? A magyar éghajlati viszonyok csak pár hónapig kedvezőek a teraszon: bever a nap és az eső, befúj a szél és ezért szeretné -beépíttetni?

Mi itt, a Partner-Doors télikertépítőnél tudjuk, hogy számtalan oka lehet, amiért valaki télikertet szeretne építtetni. Most elsősorban ötleteket szeretnénk Önnek adni.

A télikertnek ugyanis igazi varázsa, és számtalan előnye van. A puszta funkcionalitáson túl esztétikai szereppel is bír: az igényes kivitelezésnek köszönhetően otthona, étterme még különlegesebbnek tűnik majd. Adott alapterület mellett a télikert jócskán megnöveli az ingatlan értékét.

Télikert ötlet 1. egy saját kis pálmaház

Egészítse ki nappaliját egy szép, világos télikert résszel a virágok, egy asztal és egy ülőgarnitúra számára, melynek eddig sehol sem talált megfelelő helyet a lakásban! Lehet, hogy éppen a trópusokat szereti, a pálmákat és orchideákat, féltve neveli citromfáját vagy a kókuszpálmáját? A télikertben olyan klímát alakíthat ki, amilyet csak szeretne!

Télikert ötlet 2. Ragyogó, fényárban úszó nappali

A belső tér, kéne egy új szoba, mert bővült a család? De túl sokba kerülne egy új szobát hozzáépíteni a házhoz, vagy a lakásban nem volna hol kialakítani? Semmi gond! A jól tervezett szellőzésű, megfelelően szigetelt télikert négy évszakos, így egy új szobát nyer vele! Ültesse le itt vendégeit, garantált lesz a siker!

Télikert ötlet 3. – komplett házi wellness

Megvalósult az Ön vagy párja álma, és medence, vagy jakuzzi is épült a házhoz, de télen, vagy borongós időben is szeretnék használni? A megoldás magától adódik: fedjük be egy stílusában, színében, kialakításában otthonához tökéletesen illő télikerttel!

Az ablakok lehetnek akár tükröző felületűek is, így garantáltan senki sem lesheti meg fürdőzés, vagy úszás közben – valódi mini fürdőházat, kis wellnesst építünk Önnek, ha úgy kívánja.

Télikert ötlet 4. vendégcsalogató terasz egész évben

Étteremnek, panziónak a télikert szintén ideális megoldás. Az oldalfalak akár alumínium, akár műanyag szerkezettel, üveg profillal készülhetnek, amelyek nyáron kinyithatók, például toló-bukó, vagy harmonika szerkezettel.  Körben jól kilátnak a vendégek, van extra asztala.

A télikert fűtés és hűtés is megoldott kérdés. A hőszigetelés megfelelő radiátorokkal, vagy légkondicionálóval kombinálva kint tartja a hideg, nyirkos levegőt, tavasszal és nyáron pedig a nyitható, eltolható ablakok vagy ajtók révén a szellőzés is megoldott. Ha pedig túl erősen tűzne a nap, egy motoros karos napellenző, valamint motoros redőny ezt a problémát is kiküszöböli.

Télikert ötlet 5. Fagyizó, sütiző  egész évben

Kávézóhoz, cukrászdához egy hangulatos télikert nagyon illik. Ide akár a sütis és a fagyispultot is kiteheti, amit jól látnak az arra járók, így biztos, hogy ha megkívánják, akkor be is fognak térni! Egy hasznos kirakatként is gondolhat rá.

Télikert ötlet 6. extra rendezvényterem

Szállodák, éttermek számára nagyon hangulatos egy nagyméretű fedett terasz, vagy télikert. A hangszigetelésre se legyen gondja, a megfelelő üvegtípussal és télikert-vázszerkezettel (amely lehet fával vagy műanyaggal kombinált alumínium vagy acél) majdhogynem teljesen kizárható minden kintről érkező zaj, de a benti zaj, vagy zene sem zavarja a környéket.  Amikor pedig lemegy a nap, a télikert szerkezetébe rejtett világítás gondoskodik arról, hogy az éjszakai órákban is kedvére élvezhesse télikertje minden előnyét.

Télikert ötlet 7. üvegezett folyosó, átjáró

Ha szeretne két épületet szép és látványos módon összekapcsolni, ahol az ott lakó, dolgozó, vagy megszálló emberek egész évben kényelmes, fűtött és esőtől védett helyen járhatnak, akkor egy télikert rendszerű üvegezett átjáró a megoldás.

További télikert ötletet keres?

Személyesen Önnek készítünk terveket, oda és olyan módon, ahogyan csak szeretné. Mi sokféle télikertet láttunk és építettünk már, így ha télikert ötletet szeretne, akkor a legjobb helyen jár. Bízhat benne, jó helyen jár, mert mi, a Partnerdoors télikertépítő vállalkozás arra szakosodtunk, hogy ügyfeleink minden télikertre vonatkozó kérését és kívánságát megvalósítsuk! Keressen, kérdezzen, gondolkodjunk együtt!

Tavábbi télikert képek megtekintése!