Eltolható medencefedés az ország egész területén

Az eltolható medencefedésnek számos előnye van. Sajnos egész évben nem tudjuk élvezni kültéri medencénket, ezért egy kültéri medence esetén nagyon fontos, hogy mennyi ideig tudjuk azt kihasználni.

Azonban egy jól megtervezett és kivitelezett eltolható medencefedéssel a medence használati idejét jelentősen meg tudjuk növelni. Aki egész évben szeretné a medencéjét használni, annak hőszigetelt medencefedést ajánlunk megvalósítani.

Ebben az esetben késő tavasztól egészen késő őszig, akár 5-6 hónapon keresztül is élvezheti a medencéje előnyeit. Amennyiben medencénk vize fűtött, akkor ezt az intervallumot még jobban ki tudjuk tolni. Mi inkább az eltolható medencefedés helyett a hőszigetelt medencefedést javasoljuk, amit akár télen is használhat, mint a télikertjét.

Keresse a Partner-Doors Kft munkatársait, ha Ön is szeretne medencfedés szolgáltatást igénybevenni.

Gazdaságos üzemeltetés jellemzi az eltolható medencefedéseket. Az eltolható polikarbonát medencefedés csökkenti a medence vizének a párolgását, ezáltal kevesebbet kell Önnek fűtenie a medencéje vizét, illetve sokkal kevesebb szerves hulladék pl. fű, falevél, ágak, bogarak, békák kerül a medence vizébe. 

Ekkor már kevesebb gondot jelent a medence tisztítása, ami által pénzt spórolhat meg és kíméljük magunkat és környezetünket a túlzott vegyszer használatától. Télen is használható medencefedés esetén télikert rendszerrel megoldható, ami hőszigetelt, de nem eltolható. Napjainkban a hőszigetelt medencefedés a legkorszerűbb megoldás, ezáltal télen is használhatja a medencéjét.

 

medence fedes

medence-fedes

telikert medence fedes

telikert-medence-fedes

medencefedes

medencefedes

Milyen előnyei vannak az eltolható medence fedésnek?

  • a fürdőszezont lényegesen meghosszabbítja.
  • csökkenti a víz és a levegő hőveszteségét a fedés alatt, illetve csökkenti az elpárolgást.
  • rosszabb időben is lehetővé válik a medence használata.
  • nagyobb biztonságot nyújt gyerekek és háziállatok számára.
  • javítja a vízminőséget a szennyeződések távol tartásával.
  • csökkenti a szükséges vegyszerek mennyiségét.
  • védi a medencét a szélsőséges időjárási körülményektől és az UV sugárzástól.
  • csökkenti a medencefelület sérülésének veszélyét a téli időszakban.

 

Nagyon sokféle lehet a medence fedés formáját és méretét tekintve

Az alacsony keresztmetszetű polikarbonát medencefedések azoknak ajánlottak, akiknek nem tetszik a nagy teret elfoglaló medencefedés és csak szükség esetén szeretnék lefedni a medencéjüket. Ezek alatt az alacsony belmagasság (kb. 1 méter) miatt nem lehet szabadon sétálni, a medence használatához a fedést le kell csúsztatni. Hűvösebb időben esetleg lehet alatta úszni, viszont a kert összképét kevésbé rontja.

Vállalkozásunkat a magas gyártási színvonal, a profi szakmai tanácsadás, az igényes medencefedés kivitelezés, és a megbízhatóság jellemzi. Kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés