Terasz beépítés

Terasz beépítés célszerű lépés

A terasz beépítés célszerű lépés, hiszen egész évben hasznos teret nyer vele. A javarészt kihasználatlan teraszára teraszbeépítés. Terasz beépítése profin.

A terasz beépítését ISO minősítéssel gyártjuk és szereljük. Célszerű lépés ha teraszt le akarja zárni, hiszen egész évben hasznos teret nyer vele. A már meglevő, de javarészt kihasználatlan erkély vagy terasz teljesen zárt, üvegezett profilokkal történő teraszbeépítés a jótékony egészségügyi hatásokon túl energia-megtakarítási szempontok miatt is előnyös döntés lehet, mindamellett, hogy a beépítéssel ingatlanunk alapterületét pár jól hasznosítható négyzetméterrel megnövelhetjük.

Terasz beépítése, terasz lezárás, hőszigetelt terasz

Egy pár jól hőszigetelő-, akár háromrétegű-, esetleg még UV védelemmel is ellátott biztonsági üvegű nyílászáró beépítésével jelentős pénzösszeget spórolhat meg nem csak hosszútávon, hanem akár már egyetlen fűtésszezon alatt is (a beépített felület méretétől függően). A beépített terasz jól zárható, így akár védelmet is jelent otthonának.

Terasz beépítésével a lakása hőérzete is jobb

A terasz beépítése véd az időjárás közvetlen ártalmaival-, viszontagságaival szemben, mi által otthona hőeloszlása sokkal egyenletesebbé válik, a napos órák erőteljesebben fejtik ki melegítő hatásukat a megnövelt üvegfelületeken keresztül, ugyanakkor a megfelelő hőszigeteléssel csökken a lakásban a hőhidak száma.

Kellemes velejárója lehet továbbá, hogy a nagyméretű nyílászárókon át érkező többletnapfény pedig növeli Ön és környezete hangulatát, fizikai aktivitását, szellemi frissességét, továbbá gondozott szobanövényeire is jótékony hatással lehet.

A beépített terasz csökkenti a hőingadozást a lakásban

A szakszerű hőszigetelés mellett természetesen a megfelelő szellőzés biztosítására sem árt gondolni, így amennyiben a beépített szerkezet engedi, a lehető legtöbb-, egy vagy több szárnyú toló-bukó, harmonika nyílászáró alkalmazását ajánljuk, melyek bizony igen hasznosak tudnak lenni a melegebb napokon és éjszakákon, valamint esztétikai szempontból is kellemes látványt nyújtanak mind zárt, mind nyitott állapotukban. Terasz hőszigetelt üvegezése, íves terasz beépítése, hőszigetelt nyílászárókkal.

Terasz beépítés árnyékolással és UV védelemmel

A nyílászáróinkban használt Solar üvegek pedig részleges árnyékolást és UV védelmet jelentenek a tűző nappal szemben és könnyen tisztán-tarthatók, így energiatakarékos házhoz is nyugodt szívvel ajánljuk, valamint kérésre nyílászáróit redőnnyel, rolóval, napellenzővel, szúnyoghálóval is ellátjuk. Erre érdemes már a tervezés során gondolni, mert télikert építő rendszereink sok hasznos részletre adnak megoldást.

A terasz beépítés anyagai

Jó tudni, hogy a különböző télikert rendszerek alumínium vázra épített, műanyag borítással ellátott profiljaival történő teraszbeépítések, a zavartalan kertkapcsolat érdekében igény szerint akár teljes egészében kinyitható, eltolható, teljes üvegfalas rendszerrel is kivitelezhetőek, a meglevő terasz alapjától és formájától függetlenül.

A műanyag borítású, alumínium váz profilrendszerünkkel –természetesen a statikai szempontok maximális figyelembevétele mellett- szinte minden szerkezeti-, építészeti teraszbeépítési elképzelés megvalósítható, forduljon hozzánk bizalommal, kérje több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökeink, szakembereink tanácsait elképzelt terveihez!

A műanyag terasz beépítés is nézhet ki úgy, mintha fából lenne, a famintás fóliával borított profilok megszólalásig élethűek, viszont nem kell felület kezelni, gondozni, éveken át tartósan szépek.

Ha terasz beépítésen, üvegezett teraszon, gondolkodik, hogy megnövelje lakása hasznos területét egész esztendőre, legyen hova kiülnie, legyen hely a növényeknek, szeretne még közelebb kiülni a kerthez, a természethez, akkor keressen minket.

Garantáltan biztonságos, szép és tartós megoldásokat fogunk ajánlani, nem mellékesen nagyon jó árakkal!

Ha terasz beépítésen, szép üvegezett teraszon, télikerten gondolkodik, hogy megnövelje lakása hasznos területét egész esztendőre, akkor keressen minket elérhetőségeinken. 

  • Terasz beépítés szándékkal keressen minket, hogy készíthessünk árajánlatot. 
  • Az árajánlat kiadást követően, a helyszínere megyünk felmérni, ahol a mérnök kollégákkal részletesebben, gyártási méretekkel átbeszélhetik a végleges megoldásokat.
  • Felmérés szerinti árajánlat kiadását követően lehet szerződést kötni. A felmérésért felelősséget vállalunk. A nyitás irányokat és nyitás módokat kell megbeszélni, hogy a szerződésben az legyen belefoglalva.
  • Határidőre történő gyártás, beépítés a következő lépcső a terasz beépítésére.

Partner-Doors, a négy évszakos terasz és télikert specialista. Keressen minket terasz beépítési tervekért, árakért most!