Terasz beépítés lépésről-lépésre

A Partner-Doors Kft professzionális szinten végzi a terasz beépítést. A terasz beépítés a legcélszerűbb lépés otthona bővítésére, hiszen egész évben hasznos teret nyer vele. A javarészt kihasználatlan teraszára a teraszbeépítés a legjobb megoldás. Vállalkozásunk a négy évszakos terasz és télikert specialistája!

Ajánlatot kérek

Csökkentse a hőingadozást lakásában terasz beépítéssel 

Terasz hőszigetelt üvegezése, íves terasz beépítés, hőszigetelt nyílászárókkal történik. A szakszerű hőszigetelés mellett természetesen a megfelelő szellőzés biztosítására is gondolni kell. Amennyiben a beépített szerkezet engedi, a lehető legtöbb-, egy vagy több szárnyú toló-bukó, harmonika nyílászárók alkalmazását ajánlják munkatársaink. Igencsak hasznosak tudnak lenni a melegebb napokon és éjszakákon, valamint esztétikai szempontból is kellemes látványt nyújtanak mind zárt, mind pedig nyitott állapotukban.

ISO minősítéssel végezzük a terasz gyártását, és beszerelését. Hasznos teret nyerhet azzal, ha le akarja zárni a teraszt, hiszen ezzel a jótékony egészségügyi hatásokon túl energia-megtakarítást is elérhet. A már meglevő, de javarészt kihasználatlan erkély vagy terasz teljesen zárt, üvegezett profilokkal történő teraszbeépítés egy nagyon jó befektetés is. A beépítéssel ingatlana alapterületét pár jól hasznosítható négyzetméterrel megnövelheti.

Terasz beépítése, terasz lezárása, hőszigetelt terasz megoldások

Egy pár jól hőszigetelő-, akár háromrétegű-, esetleg még UV védelemmel is ellátott biztonsági üvegű nyílászáró beépítésével jelentős összegeket spórolhat meg családja számára, és ebben az esetben nem csak hosszútávról beszélünk, hanem akár már egyetlen fűtésszezon alatt is. Persze ez függ a beépített felület méretétől. A beépített terasz jól zárható, így akár védelmet is jelent családi házának.

A hőérzet növelésére kérjen terasz beépítés szolgáltatást

A terasz beépítése véd az időjárás közvetlen viszontagságaival, ártalmaival szemben, ezáltal otthona hőeloszlása is sokkal egyenletesebbé válik. A napfényes órák erőteljesebben fejtik ki melegítő hatásukat a megnövelt üvegfelületeknek köszönhetően. A megfelelően elvégzett hőszigeteléssel csökken ingatlanában a hőhidak száma.

Kellemes velejárója továbbá, hogy a nagyméretű nyílászárókon át érkező többletnapfény növeli Ön és környezete hangulatát, fizikai aktivitását, szellemi frissességét, továbbá gondozott szobanövényeire is jótékony hatással lehet.

Terasz beépítés UV védelemmel, árnyékolással

Érdemes már a tervezési szakaszban gondolni az árnyékolásra, mert a télikert építő rendszereink sok hasznos részletre adnak megoldást megrendelőinknek. A nyílászáróinkban használt Solar üvegek pedig részleges árnyékolást és UV védelmet jelentenek a tűző nappal szemben. Terasz beépítés ezzel az üveggel előnyösek mivel, hogy könnyen tisztíthatóak, így energiatakarékos házhoz is nyugodt szívvel ajánljuk, valamint kérésre nyílászáróit redőnnyel, rolóval, napellenzővel, szúnyoghálóval is felszereljük.

 

Kérjen árajánlatot még ma! Árajánlat kéréshez kattintson ide!

Milyen anyagok kellenek a terasz beépítéshez?

A különböző télikert rendszerek alumínium vázra épített, műanyag borítással ellátott profiljaival történő teraszbeépítések, a zavartalan kertkapcsolat érdekében igény szerint akár teljes egészében kinyitható, eltolható, teljes üvegfalas rendszerrel is kivitelezhetőek, a meglevő terasz alapjától és formájától függetlenül.

A műanyag borítású, alumínium váz profilrendszerünkkel –természetesen a statikai szempontok maximális figyelembevétele mellett- szinte minden szerkezeti-, építészeti teraszbeépítési elképzelését megvalósíthatjuk. Bizalommal fordulhat hozzánk. Kérje több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökeink, szakértőink tanácsait elképzelt terveihez!

A műanyag borítás éveken át tartós, és szép tud maradni. A műanyag terasz beépítés is nézhet ki úgy, mintha fából lenne, a famintás fóliával borított profilok megszólalásig élethűek, viszont ekkor nem kell felületet kezelni, illetve gondozni sem. Garantáltan biztonságos, szép és tartós megoldásokat tudunk ajánlani, nem mellékesen nagyon jó ár/érték arányban.

Ha üvegezett teraszon, illetve terasz beépítésén gondolkodik azért, hogy megnövelje lakása hasznos területét egész évre, akkor keresse munkatársainkat. Így lesz hova kiülnie, lesz hely a növényeknek, még közelebb kerülhet a kerthez, a természethez. Ha terasz beépítésen, szép üvegezett teraszon, télikerten gondolkodik, hogy megnövelje lakása hasznos területét egész esztendőre, akkor keressen minket elérhetőségeinken.

Határidőre történő terasz gyártás, terasz beépítés

Terasz beépítés szándékkal keressen minket és mi ingyenes árajánlatot és látványtervet készítünk Önnek. Szintén ingyenesen kimegyünk a helyszíni felmérést is elvégezni, ahol a mérnök kollégánktól kérhet szaktanácsadást, részletesen átbeszélheti a végleges megoldásokat. A helyszíni felmérés szerinti árajánlat kiadását követően lehet szerződést kötni. Garanciát vállalunk a felmérésért is és a nyitás irányokat, nyitás módokat átbeszéljük Önnel előre, amit természetesen rögzítünk a szerződésben.

Keressen bennünket és kérjen terasz beépítési tervet a Partner-Doors Kft-től. A helyszíni felmerést követően elkészítjük Önnek az árajánlatot!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ajánlatkérés