Télikert alumíniumból

Télikert alumíniumból hőszigetelt üvegezéssel, hőhidmentes alumínium profilból

Télikert építéssel foglalkozó vállalkozásunk a Partner-Doors Kft. már 15 éve azon dolgozik, hogy minőségi és tartós fedett teraszokat, különleges beépítéseket készítsen a megrendelőknek. Nálunk alumínium télikert is van!

Télikerttel növelné otthona hasznos életterét? Alumínium télikert étterme teraszának, irodájának modern, reprezentatív és egyedi minőséget képviselő megjelenést szeretne adni? Télikert alumíniumból: a vékony alumínium elemekkel történő teraszbeépítéssel egész évben használható, világos teret nyerhet. 

Egész évben kihasználható a statikailag strapabíró alumínium télikert

A legegyszerűbbtől a legkülönlegesebbig. A szinte határtalan variációs lehetőséggel alkalmazható Aliver profil alumínium télikert tetőrendszerek, hőhídmentes alumíniumszerkezetű télikertek és üvegtetők kitűnő statikai tulajdonságokkal bírnak, mindemellett nagyon hosszú az életttartamuk. Télikert alumíniumból: télikert hőszigetelt üvegezéssel kapható.

Alumínium télikertek luxus minőségben

Az alumínium profil tető a kategória királynője. Azonban a kimagasló színvonalú Victorian plus tetőrendszer kiegészítő- díszítő elemeivel (díszgerinc és eresz alatti/feletti díszlécezés) egyenesen magát a luxust képviseli.

Milyen télikert szerkezetek vannak?

A télikert szerkezetek több fajtája is elérhető cégünknél. Akár nyitható oldalfalú, vagy akár fix üvegezett szerkezetes alumíniumból szeretne télikertet, mindenre van megoldásunk. A kivitelezés során nem szükséges külön merevítők beépítése, hiszen a profilok alumínium tartóoszlopai és maga a szerkezet nyújtja statikai szempontból a biztos, kiváló teherbíró képességű alapot. 

Ez pedig nem függ attól, hogy Ön félnyerges, szegmensíves-, vagy nyeregtetős kialakítású hőszigetelt tetőrendszert szeretne kialakítani teraszán. Az alumínium csatorna a szerkezet része.

alumínium telikert

Alumíniumból télikert oldalfal nyithatóságai:  

  • alumínium ablak,
  • alumínium toló ajtók,
  • alumínium harmonika ajtó,
  • alumínium függönyfal.

Télikertek hőszigetelt üvegezéssel

Az alumínium télikertek hőszigetelt üvegezéssel is készülhetnek a profilkitöltő (biztonsági üveg-, szendvicspanel, vagy polikarbonát) elemek felhasználásától függetlenül. A jó hőszigetelés alapja a hőhídmentes alumínium rendszerek alkalmazása a télikert kivitelezése során. Ezáltal Ön minden évszakban egyformán komfortosan érezheti magát az ingatlanához minden tekintetben tökéletesen illő, beépített teraszán, páramentes télikertjében.

Milyen előnyei vannak az alumínium télikerteknek?

Legnagyobb előnyük talán, hogy tartósak és nem igényelnek túl sok karbantartást. Az alumínium elemekkel történő teraszbeépítés, télikert építés, elegáns megjelenést tud adni otthonának, vagy vendéglátó helyének egyaránt.

Porszórással színezett profiljaink, teljesen egyedi igények szerint variálható színekkel (akár faerezetes színezéssel is) állnak ügyfeleink rendelkezésére. Bár árfekvés szempontjából az Aliver (1000/2000/5000) alumínium profil már a felsőbb árkategóriákba tartozik; terhelhetőség, beépíthetőség, variálhatóság szempontjából mindmáig verhetetlen és esztétikai szempontból is a harmonikus megjelenést és minőséget képviseli.

telikert hőszigetelt uvegezessel

télikert hőszigetelt üvegezéssel

telikert alumínium golyó

Télikert alumíniumból

Ezekre figyeljen alumínium télikert építés előtt 

Az ajánlatkérés utáni helyszíni felmérés során részletekre kiterjedő árajánlatot adunk, mely elfogadása esetén ingyenes látványtervet készítünk, hogy segítségével Ön szerkezetileg készen, ingatlana szerves részeként láthassa megálmodott alumínium profilos télikertjét.

Amennyiben elnyeri tetszését látványtervünk és megrendeli nálunk télikertjét alumíniumból, a szükséges elemek legyártása után az elkészült profilokat be is szereljük. Cégünk a télikert szellőzésére is több bevált, jól működő megoldást tud ajánlani. Nézze meg referenciánkat! Rövid határidővel vállaljuk télikert kivitelezési munkálatait, hogy Ön mielőbb birtokba vehesse cége, vagy otthona új, napfényes helyiségét!

Kérjen helyszíni felmérést alumínium szerkezetes télikertre most, hiszen mi vagyunk a télikertek specialistája

Ajánlatkérés