Télikert alumíniumból

Télikert hőhidmentes alumínium profilból, télikert hőszigetelt üvegezéssel

Télikert alumíniumból: télikert hőszigetelt üvegezéssel kapható. A télikert szerkezetek több fajtája is elérhető. Alumínium télikert is van!

Télikerttel növelné otthona hasznos életterét? Alumínium télikert étterme teraszának, irodájának modern, reprezentatív és egyedi minőséget képviselő megjelenést szeretne adni? Télikert alumíniumból: a vékony alumínium elemekkel történő teraszbeépítéssel egész évben használható, világos teret nyerhet. Télikert gyártó cégünk már 15 éve azon dolgozik, hogy minőségi és tartós fedett teraszokat, különleges beépítéseket készítsünk.

Télikert alumíniumból, statikailag a legjobb, ami egész évben kihasználható

A hosszú élettartamú, és a legegyszerűbbtől a legkülönlegesebbig szinte határtalan variációs lehetőséggel alkalmazható Aliver profil alumínium télikert tetőrendszerek, hőhídmentes alumíniumszerkezetű télikertek és üvegtetők kiváló statikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Télikert szerkezetek

Akár nyitható oldalfalú-, akár fix üvegezett szerkezetes alumíniumból télikertet szeretne, a kivitelezés során nem szükséges külön merevítők beépítése, hiszen a profilok alumínium tartóoszlopai és maga a szerkezet nyújtja statikai szempontból a biztos, kiváló teherbíró képességű alapot, függetlenül attól, hogy Ön félnyerges, szegmensíves-, vagy nyeregtetős kialakítású hőszigetelt tetőrendszert kíván kialakítani teraszán. Az alumínium csatorna a szerkezet része.

Alumíniumból télikert oldalfal nyithatóságai:  alumínium ablak, alumínium toló ajtók, alumínium harmonika ajtó, alumínium függönyfal.

Alumínium télikert hőszigetelt üvegezéssel

A profilkitöltő (biztonsági üveg-, szendvicspanel, vagy polikarbonát) elemek felhasználásától független, hőhídmentes alumínium rendszerek alkalmazása a télikert kivitelezések során, a jó hőszigetelés alapja. Páramentes télikertünkben hogy Ön minden évszakban egyformán komfortosan érezheti magát az ingatlanához minden tekintetben tökéletesen illő, beépített teraszán. A télikert szellőzésére is javaslunk több bevált, jól működő megoldást.

telikert hőszigetelt uvegezessel
télikert hőszigetelt üvegezéssel
telikert alumínium golyó
Télikert alumíniumból

alumínium telikert

 

 

Az alumínium télikert előnye – tartós és nem igényel sok karbantartást

Porszórással színezett profiljaink, teljesen egyedi igények szerint variálható színekkel (akár faerezetes színezéssel is) állnak ügyfeleink rendelkezésére. Bár árfekvés szempontjából az Aliver (1000/2000/5000) alumínium profil már a felsőbb árkategóriákba tartozik, terhelhetőség, beépíthetőség, variálhatóság szempontjából mindmáig verhetetlen és esztétikai szempontból is a harmonikus megjelenést és minőséget képviseli.

Luxus minőségű alumínium télikertek

Az alumínium profil tető a  kategória királynője azonban a kimagasló színvonalú Victorian plus tetőrendszer, mely kiegészítő- díszítő elemeivel (díszgerinc és eresz alatti/feletti díszlécezés) egyenesen magát a luxust képviseli.

Télikert alumíniumból, építés előtt

Helyszíni felmérés során részletekre kiterjedő árajánlatot adunk, mely elfogadása esetén ingyenes látványtervet készítünk, hogy segítségével Ön szerkezetileg készen, ingatlana szerves részeként láthassa megálmodott alumínium profilos télikertjét.

Amennyiben elnyeri tetszését látványtervünk és megrendeli nálunk télikertjét alumíniumból, a szükséges elemek legyártása után az elkészült profilokat be is szereljük.

Télikert kivitelezési munkálatainkat rövid határidővel vállaljuk, hogy Ön mielőbb birtokba vehesse cége, vagy otthona új, napfényes helységét! Nézze meg referenciánkat!

Az alumínium elemekkel történő teraszbeépítés, télikert építés, elegáns megjelenést ad otthonra, vagy vendéglátó helyre. Télikert specialista a legjobb árakkal !

Kérjen ajánlatot, helyszíni felmérést alumínium szerkezetes télikertre most!

telikert szerkezetek
télikert szerkezetek