Íves ablak, ajtó

Ajtó és Íves ablak Ecser. Gyártani tudunk íves, alakos szerkezeteket is. Passzív ház esetében alakos és íves ablakot, ajtót le tudunk gyártani a teraszára is

Íves ablak tervezése és beszerelése. Télikert építés Budapesten és az ország egész területén. Íves ablakok és ajtók is a profilunkban tartozik, gyártunk és beszerelünk.  Gyártani tudunk íves, alakos szerkezeteket is, amit nyithatóvá is lehet tenni. Érdemes megosztani az ív kezdeténél a nyíló szárnyakat, hogy stabil legyen a szárny és ne mozduljon el, mert nem lehet majd bezárni, vagy hézagos lehet.

Passzív ház esetében bármilyen alakos és íves ablakot, ajtót le tudunk gyártani. Nyílászárók és teraszbeépítéshez meg van az engedélyünk és ISO minősítéssel rendelkezünk. Terasz beépítése akár tetővel is lehet alakos az ablak és erkélyajtó is.

ives ablak ecser

íves ablak 

Ajtó, Íves ablak Ecser és más településeken is.  Cégünk termékei közzé tartozik a nyílászárók gyártása is és szeretjük a kihívásokat és elvállalunk egyedi megoldásokat is. A nyílászárók, ajtó-ablak gyártása 2 hét alatt elkészülnek a gyárban, ha fehér színben kéri. Bármilyen színben tudunk gyártani ablakot és ajtót is. Teraszbeépítés, télikert is lehet bármilyen szín. Ma divatos szín az antracit, amit toló-bukó, harmonika, ajtóval szerelt télikert is lehet. 

Figyeljünk oda a hangszigetelésre, hőszigetelésre, üvegezésre is. Az üvegezés lehetősége nagyon sokrétű. Amennyiben árajánlatot szeretne kérni azt kattintson ide >>>>> 

Íves, alakos portálokat is készítünk, benne bejárati ajtót is, vagy automata ajtót. Ablak  is lehet íves