Medencefedés árak

Medencefedés árak

Medencefedés árak tekintetében a skála nagyon széles. A medencefedés árakat sok tényező is befolyásolja. Függ az elem méretétől, formájától, beépítés helyszínétől. A medencefedés legyen az íves, nyeregtetős, fél-nyeregtetős, magas vagy alacsony lábbal, esetleg íves, de a falra támaszkodik, mi az minden esetben elkészítjük. Eltolható elemek egymásra csúsztatásával 15 méter hosszan is lehetséges a medencefedés. Uszoda vagy fürdő medence fedését több variációban is eltudjuk készíteni.

Tekintse meg videónkat a medencefedésről.

Az ívesített medence fedéssel meghosszabbíthatja a nyarat és tavasszal, napsütésben korábban lehet használni a medencét. Ez a rendszer viszont csak a napenergia érvényesítéssel vehető igénybe. Tartósan borús időben,  télen, vagy hidegben már nem ajánlatos. A megoldás erre, hogy hőszigetelten kell a medencefedést elkészíteni, így 4 évszakban használható.

Az tény, hogy a hőszigetelt rendszer jelentősen drágább, de télen is lehet használni a medencét.
Ez a medencefedés árak tekintetében jelentős különbséget okoz.

A medencefedés saját fejlesztésű profilból készítjük. Anyaga alumínium és az van takarva a kívánt színnel. A medence fedés jó minőségben készül, amiről ISO minősítésünk van.

Kérjen tőlünk ajánlatot

Ingyenes és gyors

Adja meg medencéje részletes adatait és Mi hamarosan személyre szabott ajánlattal keressük meg Önt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük