Télikert építés Debrecenben

Télikert építés Debrecenben

Télikert építés Debrecenben. Keressen fel bennünket, ha Ön is télikertet szeretne beépíttetni! Tervezőink sok megoldást is megtervezhetnek árajánlatban.

Télikert gyártása ISO minősítéssel történik. Magyarország területén dolgozunk, több mint 2000 télikertet gyártottunk le és szereltünk be a vevőink elégedettségére. Télikert építése Magyarország területén minden nagyvárosában szereltünk már. Télikertet gyártunk műanyagból alumínium merevítővel és teljes váz szerkezet lehet teljesen alumíniumból is.

Mindegyiknek van előnye és hátránya is amit a weboldalunkon olvashat. 

Belga Aliplast függönyfal és télikert rendszerekkel, elemekkel dolgozunk. Nagy kinyúlás esetében nagy felületeknél a tető esetében csak alumíniumból lehet a télikert tetőt készíteni.

Télikert építés Debrecenben és az országban csakhogy-nem minden városában építettünk már télikertet. Több mint 2000 télikertet készítettünk már el. Kisebb télikertnél az oldalfalakat lehet műanyagból is készíteni, de a függőleges falakat alumínium merevítők tartják, ami a tetőt is alátámasztja. Teraszbeépítés ma már nagy divatú, mert nem lehet télen nyáron a teraszt kihasználni. Szép kihasználható sokféle helységet lehet a teraszból összehozni. Kérjen a teraszáról, kerthelyiségéről, leendő üzletéről, étterméről,  árajánlatot, állunk a rendelkezésre. Télikert tervezését mérnökeink végzik nagy figyelemmel a vevő elképzelésével összhangban.