Télikert építés Debrecenben

Télikert építés Debrecenben. Keressen fel bennünket, ha Ön is télikertet szeretne beépíttetni! Tervezőink több megoldást/tervezetet is tudnak kínálni egy árajánlatban.

Télikert gyártása és kivitelezése ISO minősítéssel. Magyarország teljes területén vállalunk kivitelezést, mára minden nagyvárosban történt télikert építése a Partner-Doors Kft. által. Az elmúlt 10 évben több, mint 4000 télikertet gyártottunk le és szereltünk be vevőink legnagyobb megelégedettségére. Gyártunk télikertet műanyagból alumínium merevítővel, illetve lehet alumíniumból a teljes vázszerkezet.

Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, melyről bővebben weboldalunkon olvashat.

Belga Aliplast függönyfal és télikert rendszerekkel, elemekkel dolgozunk. Nagy kinyúlás esetében nagy felületeknél a tető esetében csak alumíniumból lehet a télikert tetőt készíteni.

Télikert építés Debrecenben és szerte országban. Hazánkban szinte minden városban építettünk már télikertet. Több mint 4000 télikertet készítettünk már el. Kisebb télikertnél az oldalfalakat lehet műanyagból is készíteni, de a függőleges falakat alumínium merevítők tartják, ami a tetőt is alátámasztja. A teraszbeépítés napjainkban egyre elterjedtebb, a nélkül sajnos csak időszakosan lehet a teraszt kihasználni. A teraszbeépítés lehetőségek sokaságát rejti magában mind szerkezeti, hasznos területi és esztétikai szempontból.